Stiže nam jedno od najljepših i najiščekivanijih doba u godini kada je vrijeme da u svoj dom unesemo malo božićnog duha. Kako biste imali efektivan i originalno uređen dom, donosimo vam nekoliko zanimljivih ideja i nove trendove ukrašavanja doma za blagdane

< Galerija Božićni ukras u domu Pastelni Božić - 4 Pastelni Božić - 3 +1 Pastelni Božić - 2 slika_1>Najveselije doba godine, ono blagdansko, nameće i takvo uređenje doma. Crvena, zlatna ili zelena predstavljaju tradiciju te su često na blagdanskom stolu ili drvcu. No svaka sezona nosi i svoje trendove, a njih prati i Emmezeta.

Ove godine u trendu je pastelni Božić. Kod ukrašavanja koristi se roza, prljavo roza, svjetloplava, svjetlozelena. Te boje mogu se lijepo kombinirati s klasičnom srebrnom i bijelom bojom, rekla je voditeljca marketinga Emmezete Vanda Christ u emisiji ''IN magazin''.

Toplinu doma dat će drveni ukrasi koji mnoge vraćaju u dijetinjstvo, a Emmezeta predlaže i one kojima je moguće ukrasiti dom u blagdansko vrijeme, ali i tijekom cijele godine.

Nezaobilazan ukras svakog doma je i jelka. Ukrasi mogu biti svi predmeti, najrazličitijih oblika i boja. Te nijanse i detalje moguće je preslikati i na blagdanski stol

Umjetno cvijeće, ukrasne krletke, lampioni, svjećnjaci, ukrasni fenjeri dio su ponude, dodala je Vanda. Nezaobilazan ukras svakog doma je i jelka. Ukrasi mogu biti svi predmeti, najrazličitijih oblika i boja. Te nijanse i detalje moguće je preslikati i na blagdanski stol. No to ne mora biti strogo pravilo.

Ukrasne kuglice ne moraju biti samo ukras na boru. Možete ih staviti na stol i one mogu čak u konačnici biti lijep poklon za vaše goste, istaknula je Vanda u prilogu emisije ''IN magazin''.

Jednostavnost ili blagdanski kič, na vama je da odlučite. Ovo je vrijeme kada je sve dopušteno u dekoriranju, kažu iz Emmezete, pa mašti pustite na volju.

Sve o dekoriranju doma u blagdansko vrijeme pogledajte u prilogu emisije ''IN magazin''.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju