Kada je očijukanje u pitanju, svaki horoskopski znak to radi na različit način. No, vaš stil flertanja se neće svidjeti baš svim ostalim znakovima. Provjerite kod koga će vaš način flertanja uspjeti, a kod koga možda neće

Ovan
Znaju što žele i kako da dođu do toga. Kada nešto naume, toga se i drže. Tako da će poduzeti sve mjere kako bi nekoga osvojili. No, ako flertanje ne bude uzvraćeno, karizmatični ovnovi će vrlo brzo odustati. S Ovnovima se tako neće slagati Bik, Rak i Škorpion, dok će se kratkoročno svidjeti drugim Ovnovima, Vagama te Strijelcima. Dugoročne šanse mogu biti ostvarene s Blizancima, Lavovima, Strijelcima i Vodenjacima.

Bik
Vječni romantičari, Bikovi su smireni i sabrani dokle god ne osjete prijetnju. Njihov način flertanja je suptilan, te im nije problem pričekati onaj pravi trenutak. Znakovi s kojima se Bikovi možda neće slagati su Blizanci, Lavovi i Strijelci. Kratkoročne iskre će biti sa Škorpionima, Ovnovima i Djevicama, a dugoročne s Jarčevima, Vagama i Rakovima.

Blizanci
Kombinacijom humora, intelekta i iznenađenja možete očekivati neočekivano. Od dubokih razgovora do napada smijeha. Naravno, Blizanci upravo na taj način testirat će vas kako bi saznali jeste li kompatibilni. No, budite upozoreni, ponekad znaju biti hladni. Blizanci se neće baš svidjeti Ribama, Bikovima i Rakovima, dok će se kratkoročno svidjeti Lavovima, Djevicama i Škorpionima. Dugoročne najbolje šanse imaju s Vodenjacima, Vagama i Ovnovima.

Od Blizanaca možete očekivati neočekivano

Rak
Dvije riječi najbolje opisuju Rakov način flertanja, elegantno i zabavno. Direktni su, laskavi i šarmantni, međutim samo onda kada su apsolutno sigurni da se i oni sviđaju osobi s kojom očijukaju. Vrlo su radoznali po prirodi, što bi moglo zasmetati drugim znakovima poput Blizanaca, Strijelaca i Vodenjaka. Kratkoročno će se svidjeti Lavovima, Ribama i Jarčevima, a dugoročno Bikovima, Djevicama i Ribama. Doznajte i s kojim znakom ćete biti najsretniji u ljubavi.

Lav
Vole voditi glavnu riječ, te posjeduju superiornost koju niti jedan drugi horoskopski znak ne može nadmašiti. Razgovaraju s lakoćom, ali znaju biti dramatični i intenzivni kada pričaju s nekim tko im se jako sviđa. Upravo zbog te intenzivnosti i privrženosti Lavovi zapravo žele nešto više od očijukanja, oni teže dugoročnim vezama. Znakovi s kojima se neće baš slagati uključuju Ribe, Bikove i Jarčeve. Kratkoročne šanse mogu imati s Rakovima, Djevicama i Škorpionima, a dugoročne s Blizancima, Vagama i Ovnovima.

Djevica
Kada su Djevice u pitanju, njihov stil je prepoznatljiv. Oni su sramežljivi i misteriozni. Pokazat će interes, ali ga neće dugo zadržati. Odišu seksualnošću te su intelektualna bića, stoga će prema tome birati i takve partnere. Najčešće biraju srcem, što znači da žele nešto dugoročno. Neće se pretjerano slagati s Vagama, Strijelcima i Ovnovima. Kratkoročne iskre će biti s Vodenjacima, Blizancima i Škorpionima, a dugoročne s Bikovima, Jarčevima, Rakovima i Djevicama.

Škorpioni su uvijek spremni na flert

Vaga
Iznimno analitične, Vage će prvo "izvagati" ono pozitivno i negativno kod ljubavnog interesa, te na temelju toga odlučiti žele bi započeti s flertanjem ili ne. Nakon što se odluče za očijukanje, Vage postaju atraktivne, direktne i ljupke, te kad im se netko jako sviđa, flertanje će postati iznimno strastveno. Elokventni su po prirodi i često se oslanjanju na to radi šarma i humora. S Vagama se neće baš slagati Rakovi, Djevice i Jarčevi, dok će se kratkoročno svidjeti Bikovima, Vagama i Ovnovima. Dugoročno će dobro funkcionirati s Blizancima, Lavovima i Vodenjacima. Pročitajte i s kojim se znakovima najgore slažete u ljubavi.

Škorpion
Kombinacija moći, misterioznosti i spremnosti na flert zaštitni je znak Škorpiona. Oni ne skrivaju svoju seksualnost, te im to iznimno pomaže pri očijukanju. Međutim, Škorpion je emotivan i dubokouman. Znaju što žele i kako doći do toga, ništa im ne predstavlja prepreku, te dokle god ne dođu do cilja oni neće odustati. Škorpioni se neće svidjeti Blizancima, Lavovima i Vagama, a kratkoročno će se svidjeti Bikovima, Strijelcima i Ovnovima. Dugoročno najbolje šanse Škorpioni imaju s Ribama, Rakovima i Jarčevima.

Strijelac
Ovaj horoskopski znak krasi bezbrižnost. Vole biti spontani i imaju osobnost koja magnetizira, te se nerijetko nađu u središtu događanja. Međutim, Strijelci su i filozofska bića. U tome je upravo njihova čar, imaju dva suprotna pola kojima će očarati svoj ljubavni interes. Njihov način očijukanja je poprilično direktan te su pustolovnog duha. Znakovi s kojima se Strijelci možda neće složiti su Rakovi, Djevice i Ribe. Kratkoročno sviđanje će biti obostrano kod Strijelaca i Škorpiona, a dugoročno kod Vaga, Blizanaca i Lavova. Otkrijte i koji je najvjerniji znak horoskopa.

Jarac
Čvrsto stoje na tlu, iskreni i direktni. Tako se mogu opisati Jarčevi. Jedino flertuju s intelektualcima, te često tijekom očijukanja se oslanjaju na govor tijela. Zbog svoje misterioznosti ponekad znaju privući krive osobe, a najčešće govore o temama poput doma, društvenog okruženja i svjetskih događanja. Neće baš zapeti za oko znakovima poput Blizanaca, Lavova i Strijelaca. Kratkoročno imaju šanse s Ovnovima, Rakovima i Vagama, a dugoročno s Bikovima, Škorpionima i Djevicama.

Ribama treba vremena kako bi se opustile

Vodenjak
Poznati po gracioznom i tečnom načinu flertovanja, Vodenjaci su duhoviti, inteligentni i društveni. Nemaju problema s isticanjem u društvu te često traže nekoga slobodnijeg duha s intelektom. Tijekom očijukanja znaju se oslanjati na govor tijela, no neće slagati svoj ljubavni interes zbog flerta jer su vrlo iskrene osobe. Vodenjaci iskre neće osjetiti s Bikovima, Rakovima i Djevicama. Kratkoročna zainteresiranost dogodit će se sa znakovima poput Škorpiona, Riba i Lavova, a dugoročna s Blizancima, Vagama i Strijelcima.

Ribe
Ovaj horoskopski znak je misteriozan, senzualan i dubokouman. Najčešće zavode svojom seksualnošću i maštom, no Ribe su sramežljive te im treba vremena kako bi se opustile i otvorile. Također, Ribe su brižne i inteligentne, te mogu instinktivno odabrati životnog partnera. S njima se baš neće slagati Lavovi, Djevice i Blizanci, dok kratkoročno slaganje postoji kod znakova poput Vodenjaka, Bikova i Vaga. Dugoročno će se Ribe slagati s Rakovima, Škorpionima i Jarčevima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju