Koliko se trendovi u frizurama brzo mijenjaju dokazuje i činjenica da je svaka godina od 1925. do 2000. imala jednu hit frizuru. U nastavku teksta pronađite godinu svog rođenja i doznajte koja je frizura tada bila najpopularnija

Čak 75 različitih frizura prikazano je u videu od četiri minute u kojem se mogu vidjeti frizure koje su bile najpopularnije od 1925. do 2000. godine. Povijest frizura zaista je zanimljiva i zabavna pa je interesantno vidjeti kako su se trendovi iz godine u godinu mijenjali, a neke frizure modificirale, odnosno nosile na nekoliko različitih načina.

Čak 75 različitih frizura prikazano je u videu od četiri minute u kojem se mogu vidjeti frizure koje su bile najpopularnije od 1925. do 2000. godine

Kada na jednom mjestu vidimo 75 frizura iz različitih godina jasno je zapravo koliko se trendovi vraćaju i ponavljaju uz neke manje ili veće promjene. Pogledajte i 10 najboljih frizura za kosu svih duljina koje ne izlaze iz mode.

Video objavljen na Facebook stranici Harper's Bazaar počinje s raščešljanim valovima koji su bili hit broj 1 1925. godine, a završava s posvijetljenim pramenovima koji uokviruju lice, frizurom koja je vladala 2000. godine. Između su još "Farrah" valovi (nazvani po glumici Farrah Fawcett), legendarna "Rachel" frizura, bodljikava piksica, boksačke pletenice i ostale frizure.

U videu pronađite svoju godinu rođenja i provjerite koja je frizura tada bila najveći hit.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju