Šetnja gradom tijekom vikenda uvijek završi zanimljivo, a sve zahvaljujući zimskim street style kombinacijama na kojima možemo zahvaliti špicericama iz centra Zagreba. Tako je bilo i krajem ovog tjedna, a modnu igru najjače je začinila jedna ljepotica vrlo zanimljivog stila

 
Zimski street style šarenilo najjače dolazi do izražaja tijekom vikenda. Upravo tada, naš fotograf se nalazi u centu grada, a sve kako bi izdvojio najzanimljivije modne kombinacije prezentirane od strane djevojaka i žena koje uživaju u koketiranju s modom.

Ovaj put u oko mu je upala jedna prava ljepotica, iznimnog modnog izričaja koja nas je podsjetila na atraktivnu glumicu Evu Mendes. Atraktivna brineta čvrstim je korakom projurila pored njega, no to ga nije omelo te je spretno uhvatio onaj pravi trenutak.

Riječ je djevojci lijepih crta lica i elegantnog stava koja je za zimski street style look odabrala zanimljivi sivi stajling od glave do pete.

U prvom se planu tako našla siva kratka bundica uz koju su se savršeno uklopile hlače na crtu širokih nogavica, čizmice i trendi šešir. Jednini detalj u boji bila je velika, tirkizna torba koju je naša zvijezda špice prebacila preko ramena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju