Lijepo vrijeme i još ljepša Kalelarga, atraktivni kupaći kostimi i elegantno donje rublje i više su nego dovoljni razlozi da se brojne poznate dame okupe u novouređenom zadarskom dućanu Lisca u Zadru; zadarska pjevačica Marina Tomašević, glumica Tamara Šoletić te nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, Ivana Delač i Marijana Kužina.

Galerija

 Dari Južna, vlasnik Lisce, ovom je prigodom stigao u Zadar sa Josipom Poljičak, direktoricom Lisce za Hrvatsku, koja je pozdravila uzvanike, te Dalilom Lončar, koja je predstavila kolekcije.

PR
PR Foto: Promo


Budući da je nova kolekcija kupaćih kostima izazvala zanimanje naše poznate glumice Tamare Šoletić, koja trenutačno živi u Zadru i radi u Hrvatskom narodnom kazalištu, pitali smo je kakve kupaće kostime najradije nosi. ''Volim jednodijelne kupaće kostime početkom ljeta koji imaju senzualan modni detalj. Kupaći kostim mora odgovarati mojim razmišljanjima u smislu funkcionalnosti. Kostim mora biti moderan i estetski lijep'', ističe Tamara.

Marini Tomašević sviđaju se pak više dvodijelni kupaći kostimi prilagođeni ženskoj dobi. ''Bolje se osjećam u dvodijelnom kupaćem kostimu, no kada gledam Liscinu kolekciju jednodijelnih, vidim da se žena u njima može osjećati samopouzdano i elegantno'', kaže Tamara.