Jessica Biel rodila je svoje prvo dijete – sinčića Silasa u travnju ove godine, te se u vrlo kratkom vremenu vratila u top formu. Lijepo i učvršćeno tijelo duguje Paleo dijeti, ali i redovitim odlascima u teretanu


Jessica Biel
već mjesecima prima komplimente na račun svoga izgleda. Slavna glumica oduševila je posjetitelje i nedavno održane gala večeri International Night of Stars u New Yorku, gdje je plijenila pažnju u pripijenoj zelenoj haljini koja je naglasila učvršćene obline njenog majčinskog tijela.

Majka šestomjesečnog Silasa Randalla Timberlakea u trudnoći je jela što je željela, a neposredno nakon poroda u travnju ove godine započela s radom na vraćanju tijela u top formu.

Paleo dijeta

Jessica voli jesti prema načelima Paleo dijete koja se temelji na visokoj koncentraciji mesa, ribe i jaja, te manjoj upotrebi ugljikohidrata i rafiniranih šećera. 

Osnovna ideja ove prehrane je uzimati namirnice koje su bile dostupne još u vrijeme kamenog doba, odnosno jesti hranu koja je minimalno procesuirana i termički obrađena.

Drugim riječima, valja izbjegavati industrijske umake, mesne proizvode poput salama i hrenovki, i zasitnije povrće poput krumpira i batata, a prednost dati svježoj i nemasnoj hrani.

 

A photo posted by Jessica Biel (@jessicabiel) on


Ljubiteljica joge
'Ona uživa u načinu na koji se osjeća kada vježba, pa ni rezultati nisu mogli izostati,' otkrio je medijima njezin osobni trener Jason Walsh i vlasnik kalifornijske teretane Rise Nation, koji je priznao da su u svibnju ove godine krenuli s laganijim tempom vježbanja i 30-minutnim ciklusima s kojim se moglo sagorjeti od 500 do 800 kalorija po danu.

'Majke nakon poroda trebaju paziti na detalje poput dojenja, pa ne smiju šokirati organizam s pretjeranom aktivnošću. Umjesto toga, Jessica vježba u ritmu koji njoj trenutno najbolje odgovara' istaknuo je Walsh, koji je prije trudnoće s njom vježbao četiri puta tjedno.

Jessica Biel je i velika ljubiteljice joge koju vježba dva do tri puta tjedno u privatnosti svoga doma. O ovoj drevnoj vještini vježbama sa svojim obožavateljima na Instagramu je podijelila: 'Joga za mene znači pronaći ravnotežu između shvaćanja samog sebe ozbiljno i potpuno neozbiljno.'

 

 

A photo posted by Jessica Biel (@jessicabiel) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju