Cipele su ovog proljeća pravi modni praznik za oči! Osim svih nijansi bijele boje, obuću krase i eksplozije boja i uzoraka!

Od živahnih salonki i chic crvenih balerinki do tenisica pastelnih tonova i šarenih polusandala, vaša garderoba će ovog proljeća zablistati novim bojama. Na mass-shoes.com pronaći ćete široku ponudu trendi modela u najpoželjnijim bojama ove sezone. Svaka odabrana nijansa ima svoju priču i svoj učinak koji može upotpuniti ili potpuno osvježiti vašu proljetnu garderobu.

Metalne nijanse za sjaj i sofisticiranost

Metalik cipele u nijansama zlata, srebra i ružičastog zlata iznimno su popularne ovog proljeća u stajlinzima za sve prilike, za posao, zabave i za opuštena druženja s prijateljima. Srebrne polusandale, zlatne balerinke i srebrne sandale posute svjetlucavim kamenčićima daju luksuzni štih svakom outfitu. Idealne su za večernja događanja ili kao chic dodatak svakodnevnom looku.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

Bijele tenisice su vječna proljetna klasika

Bijele tenisice ostaju dio proljetne mode zbog svoje svestranosti i udobnosti. U prodavaonicama Mass možete pronaći različite stilove ženskih i muških bijelih tenisica, od minimalističkih do robusnih "chunky" modela, brendova kao što su Replay, Guess, Gant, Polo, Valentino, Calvin Klein, Nike, Adidas i New Balance. Savršene su za kombiniranje uz traperice i haljine te svakom outfitu dodaju dašak svježine.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

Crvena za balerinke i salonke

Crvena obuća savršena je za one koji svom izgledu žele dodati mrvicu strasti. Crvena boja simbolizira energiju, moć i ljubav. Crvene cipele nedvojbeno privlače pažnju, ali svakom stajlingu dodaju i dimenziju samopouzdanja i odvažnosti. Crvene mokasinke iznimno su svestrane i mogu se nositi u mnogim stilovima, od klasično elegantnih do odvažnih i avangardnih. Za opušteniji, ali u isto vrijeme još uvijek odvažniji look možete odabrati crvene balerinke u stilu Mary Jane.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

Od baby roze do fuksije

Ružičaste cipele neizostavan su dodatak u proljetnoj garderobi svake fashionistice. Tenisice, mokasine i elegantna ženska obuća ove sezone nosi se u nijansama od prljavo ružičaste do fuksije. S njima možete kreirati razne modne kombinacije. Savršene su za ležerne, a opet sofisticirane modne kombinacije, a salonke u boji fuksije daju živost i ženstvenost svakom elegantnom stajlingu.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

Suptilna profinjenost ljubičaste

Lila, nježnija nijansa ljubičaste, pravi je hit ove sezone. Na mass-shoes.com možete pronaći razne modele cipela u ovoj boji, od sportskih tenisica do elegantnih loaferica. Poznati brendovi kao što su Converse, Skechers, Gioseppo, On Cloud, Liu Jo i Tommy Hilfiger donose ovu boju u svojim novim kolekcijama obuće kako bi unijeli svježinu i mladenački izgled.

PR PR Foto: PR

  PR PR Foto: PR

Chic plava obuća

Od tirkizne do kraljevsko plave! Plave cipele donose osjećaj smirenosti i elegancije. Sportske tenisice ili klasične ženske cipele u nijansama plave boje savršene su za različite prilike. Mogu se nositi uz ležernu ili svečanu odjeću kako biste upotpunili svoj proljetni look.

PR PR Foto: PR

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju