U šestoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedio je Saša Lozar. Publiku i žiri oduševio je preobrazbom u pjevačicu britanskog glazbenog sastava Eurythmics Annie Lennox

Saša Lozar pjevao pjesmu grupe Eurythmics i zasluženo odnio drugu pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato. Nova TV će u njegovo ime 10 tisuća kuna donirati udruzi udomitelja i obiteljskih domova 'Nada' iz Ivanca.

Stvarno je bio spektakularan nastup i stvarno je nevjerojatno kako si iz tog velikog dijela uspio tu usku njenu žensku boju glasa da napraviš. Opet me je oduševila tvoja sposobnost da držiš lik do kraja, rekao je Đuro, a Sandra mu je poručila: 'Glasovno si sto posto bio ona! Iz emisije u emisiju rasteš. Ne znam do kud možeš ići dalje!'

U šestoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedio je Saša Lozar koji je publiku i žiri oduševio je preobrazbom u pjevačicu Annie Lennox.

Renata Sabljak zauzela je drugo mjesto otpjevavši pjesmu 'Can't hurry love' grupe The Supremes.

Genijalna transformacija Maje Posavec u Eminema i još bolji nastup s pjesmom 'Real Slim Shady' ostavio je žiri bez daha. Matija Vuica rekla kako ona ne bi na hrvatskom jeziku mogla izustiti toliko riječi s tako dobrom dikcijom.

Ivanu Marić gledali smo kao energičnu Pink, Dušan Bućan nasmijao je gledatelje transformacijom u seks ikonu osamdesetih Samanthu Fox, a Džoa Maračića Makija utjelovila je Maja Šuput.

Poznatog Zadranina, Tomislava Ivčića, utjelovio je njegov sumještanin Ivan Šarić i na posljednjem mjestu završio je Luka Bulić, čiji je nastup s pjesmom 'Linđo' članice žirija Matije Vuice izazvao salve smijeha.

Vrijeme je da se ova pjesma ponovno napravi, tako da bi vas dvoje trebali razgovarati o ovome
, predložio je Tomo Luki i Matiji.

>>Pogledajte pobjednički nastup Saše Lozara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju