S puno stila i estetike uređen je stan u Jastrebarskom, a još je ljepši u ovo blagdansko doba s vrlo šarmantnim božićnim drvcem i girlandom postavljenom na zidu koji dijeli dnevnu sobu i kuhinju. Osvojio nas je i kamin koji prostoru daje bogatu toplinu.

 

Uživam u uređenju svog doma u vrijeme blagdana. Ako imate volje i ako se da truda, u trgovinama možete pronaći stvarno prekrasne božićne ukrase, kaže Petra Drašković, vlasnica ovog vrlo elegantnog stana.

Božićne ukrase Petra je kupila u Emmezeti, Lesnini, Mülleru, Konzumu i drugim trgovinama, a u Emmezeti je pronašla i prekrasnu sliku Afrikanke postavljenu iznad kauča.

U ovo blagdansko vrijeme božićno drvce glavna je zvijezda Petrina doma. Dekorirala ga je u kombinaciji mat, sjajnih i kuglica sa šljokicama u ružičastoj, srebrnoj i ljubičastoj boji, a tu su i ljupki ukrasi poput anđela te jelena i srnice smještenih ispod bora.

Dnevni boravak i kuhinja čine open space uređen u kombinaciji svijetlih i tamnijih neutralnih tonova, a tu su i baršunaste zavjese za još malo sofisticiranosti. Kako nam otkriva Petra, većina namještaja kupljena je u trgovini Harvey Norman.

Slika nije dostupna Kuća u kojoj živi bijeli Božić: Čudesan dom iz kojeg ne bismo izlazili danima

Raskošna i efektna pampas trava daje dašak romantike i nježnosti, a kako li se tek savršeno uklopio kamin na drva, koji cijelom prostoru daje najtopliji ugođaj.

Ja bih rekla da je sve na svojem mjestu, zadovoljno kaže vlasnica elegantnog stana u Jastrebarskom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju