Doći u Dubrovnik i bar malo ne uživati u pogledu na prelijepi biser Jadrana bio bi grijeh. Severina je u Dubrovnik doputovala zbog nastupa u poznatom klubu Revelin, ali pronašla je vremena i za mali predah.

Za scenski nastup odabrala je vatrenu kožnatu kombinaciju modnog brenda Mona, koju je nadopunila majicom s natpisom "God save the Queen".

S druge strane, za relaksiranje u hotelu uz pogled na Lovrijenac odabrala je potpuno drugačiju kombinaciju, kako i priliči znatno ležernijoj prigodi.

Nosila je klasičan model trenirke u crnoj boji. Upravo je tim odjevnim komadom nedavno izazvala pravu malu raspravu na svojem profilu na Instagramu.

Slika nije dostupna Severina: "Sporna" trenirka koja je podijelila obožavatelje pjevačice

Naime, koncert u Brčkom odradila je u trenirci, što je nekima zasmetalo te su je prozvali zbog previše ležernog stajlinga. Naravno, većina je ipak odmah stala na stranu pjevačice uz komentar kako uopće nije važno što odjene za nastup jer bi i u običnoj pidžami mogla iznijeti koncert.

Ovaj put nitko nije imao primjedbe na njezinu trenirku, a ujedno je dobila i mnogo komplimenata na račun svojeg izgleda. Kao djevojčica, napisala je jedna obožavateljica.

Uistinu, ovakve sportske kombinacije generalno imaju učinak "pomlađivanja" jer u njima u startu izgledamo manje ozbiljno i opuštenije.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju