Beauty blogerica Desi Perkins na Instagramu je objavila fotografiju s Jennifer Lopez nakon čega su je strani mediji prozvali dvojnicom slavne pjevačice

Kada je Desi Perkins na svom Instagram profilu objavila fotografiju s Jennifer Lopez, njezini obožavatelji nisu se mogli načuditi sličnosti koju su uočili. 'Izgledate kao sestre', 'nevjerojatno je koliko sličite' i 'poput blizanki' samo su neki od komentara.

 

A photo posted by (@desiperkins) on

Naravno, ima i onih koji sličnost uopće ne vide. Priznaju da je primjetno kako se Desi voli šminkati poput latino dive i smatraju da je to jedina poveznica između njih.

Strane medije to nije spriječilo da je proglase dvojnicom Jennifer Lopez, a ona ne brani se od te usporedbe. Često objavljuje video tutoriale inspirirane izgledom slavne pjevačice koji imaju veliku gledanost na YouTubeu.

Desi je iznimno popularna beauty blogerica koju samo na Instagramu prati 2.5 milijuna ljudi. Po pitanju izgleda priznaje da najviše pažnje pridaje svojim obrvama. Obrve su jako ekspresivne i upravo to obožavam. Bitne su jer nas mogu postarati ili pomladiti, smatra Desi.

Vidite li sličnost između Jennifer i Desi?

glasova:

Napominje kako je za dobar izgled važno paziti na zdravlje i prehranu, a njezina je poprilično rigorozna, baš kao i prehrana Jennifer Lopez. Ne jedem procesuiranu hranu. Od ugljikohidrata jedem samo one kompleksne. Puno povrća i proteina, a izbjegavam sokove. Svaki dan pijem puno vode, kaže Desi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju