Odjevna kombinacija nikada nije potpuna bez jednog ili dva komada nakita. Tako ćemo svoje sanjive ljetne outfite lako podići uz nekoliko komada nanizanih narukvica, prstena ili pak ogrlica koji će dati kombinaciji dozu opuštenosti i razigranosti, ali i istaknuti lijepo osunčan ten koji smo se silno trudili izgraditi.

  Galerija Argentum Argentum Argentum +14 Argentum

Igrajući na sigurno, najčešće odabiremo nakit koji je bezvremenski i klasičan, ali i dalje se želimo zabavljati i izražavati svoj osobni stil. Kako bismo običnu kombinaciju pretvorili u nesvakidašnju, dovoljno je nadograditi je nakitom koji će joj dati potreban šarm.

Argentum Argentum Foto: PR

Taj jednostavan nakit može se nositi u svakoj prilici, no ljeti ćemo ga rado upariti kako bismo kombinaciji dali dašak lepršavosti. Nova Argentum kolekcija sastoji se baš od takvog nakita za kojim posežemo kada želimo podići svoj ljetni outfit i učiniti ga razigranim i neobaveznim. Ogrlice i narukvice ukrašene medaljonima, zvijezdama i morskim motivima, koje podsjećaju na prirodni krajolik otoka koji nas ljeti okružuje, čine se kao pravi izbor nakita kakav želimo za lijena ljetna jutra ili opuštene večeri.

Kolekcija je bogata naušnicama zanimljivih oblika, ali i jednostavnih lanaca kojima ćemo rado ukrasiti ruke i vrat. Ti bezvremenski komadi istaknut će ono najbolje na nama i nikada neće odvratiti pozornost s kombinacije koju smo pomno odabrali već će je suptilno nadograditi i dati joj dozu prepoznatljive elegancije.

Argentum Argentum Foto: PR

Bilo da želimo upečatljiv prsten, ogrlicu ili narukvicu koju bismo dodali svojoj postojećoj kolekciji nakita, svoj ćemo favorit sigurno pronaći u novoj Argentum ljetnoj kolekciji. Njihovi komadi nose se s osmijehom jer će s lakoćom izraziti našu osobnost, karakter i stil.

Izbor nakita mnogo govori o nama, od para neobičnih naušnica ili narukvice do lančića koji možemo nositi svaki dan. Eksperimentirati možemo i s motivima poput srdaca, a oni hrabriji među nama odlučit će se i na miješanje boja metala.

Kažemo da je više – više kada je u pitanju slaganje prstena. Teksture i debljina igraju važnu ulogu u stvaranju tog upečatljivog izgleda, ali dodatni sjaj ili boja dat će onaj završni štih koji želimo. Odlučite koju narukvicu želite istaknuti i odatle nadogradite izgled na objema rukama.

Argentum Argentum Foto: PR

Svaki komad iz nove Argentum kolekcije jest poseban, ali svi i dalje imaju klasičnu notu, tako da pristaju bilo kojem komadu iz našeg ormara. Poigrati se možemo i s različitim duljinama Argentum ogrlica koje će djelovati zanimljivije i upečatljivije ako ih kombiniramo zajedno.

Danas postoji toliko mnogo načina na koje možemo nositi nakit, a kako ćemo to učiniti ovisi o našem karakteru i stilu koji kroz njega želimo izraziti.

Svaki komad nove kolekcije Argentum djeluje kao da je napravljen posebno za svakog od nas, a zbog njegove jednostavnosti, moći ćemo ga s osmijehom nositi godinama. Njihova raznolika kolekcija ljetnog nakita bogata je komadima koje možemo nositi svaki dan sa suptilnim razlikama u dizajnu. Za koji ćemo se komad odlučiti ovisi o našem ukusu, no koji god odabrali, nećemo pogriješiti jer svaki će svojim sjajem i jedinstvenošću istaknuti ono najbolje na nama.

Aktualne popuste pogledajte na Argentum web stranici, a do 4.8.2023. vrijedi poseban popust na zlatni nakit u određenim Argentum poslovnicama. Više o akciji možete saznati u njihovom blog postu.
  

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju