Kada je u pitanju moda, Sarah Jessica Parker spada u skupinu poznatih dama koje vole biti odvažne.

Galerija Sarah Jessica Parker Sarah Jessica Parker i Andy Cohen na Met Gali Sarah Jessica Parker +1 Ukras za glavu s prizorom Isusova rođenja Upravo su zato neposredno prije ovogodišnje Met Gale s temom Nebeska tijela: Moda i katolička mašta oči modnih znalaca bile uprte u američku glumicu. Ne samo da ih nije razočarala nego ih je čak i pomalo začudila svojim izdanjem.

Sarah je bila odjevena u raskošnu zlatnu haljinu modne kuće Dolce & Gabbana ukrašenu aplikacijama s motivom srca i dragim kamenjem. Međutim, haljina je pala u drugi plan zbog neočekivanog modnog dodatka.
Sarah Jessica Parker Sarah Jessica Parker (Foto: Getty Images)
Glumica je na glavi nosila veliki ukras s prizorom Isusova rođenja koji je stigao iz Napulja, talijanskog grada poznatog i po zanatlijama vještih upravo u izradi jaslica.

Svijet modnih dodataka nudi beskonačno mnogo mogućnosti, ali dodaci moraju biti prikladni. Ne donosim odluke o njima na temelju toga što bi moglo privući pažnju ili postati kontroverzno, kazala je Sarah za Vogue uoči Gale.

Ukras za glavu izazvao je poprilično zanimanje korisnika društvenih mreža. Što je ovo? Kapelica na glavi? Stvarno je ozbiljno shvatila temu, samo je jedan u nizu komentara na Twitteru i Instagramu.
Ukras za glavu s prizorom Isusova rođenja Ukras za glavu s prizorom Isusova rođenja (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju