Iako TV ekranima uglavnom dominiraju muški chefovi, sve odreda zgodni, simpatični i seksi frajeri s kuhačom ispred pećnice, zahvaljujući prelijepoj Padmi Lakshmi i ženski gastro tim ima igračicu istovremeno spremnu za modnu pistu i kuhinju. A svoje najizazovnije izdanje do sada pokazala je zahvaljujući haljini modnog brenda 'Cushnie et Ochs'

Već je poznato da lijepa 44 godina stara Indijka izgleda sjajno kada skine pregaču i odjene haljine laskave za siluetu, ali izdanje u kojem se pojavila na humanitarnom događaju 'amfAR Inspiration Gala'  te je večeri dobilo više komplimenata od svih svečanih toaleta zajedno.

Kroj svilene haljine modnog brenda 'Cushnie et Ochs' možda bi za neke dame dio previše izazovan, ali Padma je naglašen i vrlo 'zahtjevan' dekolte nosila sa stilom i bez imalo vulgarnosti.

Fluidni i mekani materijal naglasio je njezinu siluetu sirene, a kraljevsko plava boja istakla maslinastu put.

>> 7 haljina na samoj granici dobrog ukusa

Svojim je držanjem i modnim izborom tako uspjela zasjeniti 'gole' haljine Rihanne i Miley Cirus čiji su tjelesni atributi izvririvali sa svih strana, ne mareći pri tome na eleganciju i ženstvenost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju