Iako je Kate Winslet poznata po svojoj liniji pješčanog sata kojom vladaju zavodljivi bokovi i naglašen struk, popularna glumica ima još jednog vrlo ženstvenog asa u rukavu kojeg je odlučila istaknuti na najzanimljiviji način i pritom zagolicati maštu promatrača


Kate Winslet
je velika ljubiteljica elegantnih komada odjeće koji ističu njezine zavodljive obline. U njezinom se ormaru tako često skrivaju uske haljine koje uzorkom ili bojama dodatno oblikuju tijelo i ističu samo najbolje.

No, osim linije pješčanog sata Kate se može pohvaliti i lijepo oblikovanim nogama koje je odlučila istaknuti na jedan drugačiji način. Popularna glumica je tako za humanitarnu večeru pod nazivom 'Look Good Feel Better' odabrala stajling kojim su vladala samo dva komada - kaput i zavodljive štikle.

Crni kaput do iznad koljena, vrlo zanimljivog kroja koji se širi od struka imitirao je haljinu te je stvorio zavodljivi efekt koji je u prvi plan stavio vitke noge lijepe glumice, ali i izazvao znatiželju i potaknuo pitanje - što se točno krije ispod kaputa?
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju