Katie Holmes snimljena je na izlasku iz svoga stana u New Yorku kad se uputila na svečanu projekciju filma "Thelma & Louise" održanu u sklopu festivala Kering's Women In Motion.

Galerija Katie Holmes Katie Holmes u haljini brenda Philosophy di Lorenzo Serafini Katie Holmes u košulji s puf rukavima brenda Khaite - 4 +1 Katie Holmes u izdanju koje ju je pomladilo za 10 godina  

Glumica je bila jako zgodna odjevena u crnu kombinaciju sačinjenu od topa s puf rukavima spuštenima nisko na ramenima. Senzualni gornji dio Katie Holmes kombinirala je uz elegantne crne hlače ravnog kroja. Pažnju su privukle i natikače na visoku potpeticu ukrašene crnom mašnom koje nalikuju štiklicama kakve bi nosila i Barbie. Bez sumnje je riječ o modelu natikača u kojima hodanje može biti pravi izazov jer ih na stopalu drži jedan remenčić iznad prstiju.

 

Slika nije dostupna Katie Holmes: Tenisice koje (ni)su dobra zamjena za gležnjače i čizme

Slika nije dostupna "Bolnije" i od štikli: Cipele Katie Holmes u kojima nije dobro provesti cijeli dan

Prezgodna 41-godišnjakinja stajling za svečanu projekciju filma "Thelma & Louise" nadogradila je tamnim lakom na noktima, decentnim make-upom i profinjenim visećim naušnicama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju