Kad je u pitanju moda za svaki dan, Katie Holmes prednost daje udobnosti. Obično bira komade koji ne stišću, topli su te pružaju maksimalnu ugodu. Američka glumica i redateljica nedavno je snimljena na ulicama New Yorka u vrlo nosivoj kombinaciji kojom su dominirali baš takvi komadi.

Galerija Katie Holmes - 4 Rasprodani model Chloe Franne Monk brogue cipela Katie Holmes - 5 +1 Katie Holmes - 1

Katie Holmes započela je svoj treći redateljski projekt – filmsku adaptaciju povijesnog romana "Rare Objects" autorice Kathleen Tessaro, koji progovara o životu imigranata u Americi.

Katie Holmes Loš kroj? Katie Holmes u modelu trenirke koji mnoge žene izbjegavaju

S obzirom na pad temperature u Velikoj Jabuci, za odlazak na filmski set odabrala je toplo izdanje sastavljeno od proštepane pernate jakne u maslinastozelenoj boji američkog brenda Rag & Bone i tamnoplave traperice predimenzioniranih nogavica.

Rasprodani model Chloe Franne Monk brogue cipela Rasprodani model Chloe Franne Monk brogue cipela (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na nogama je, pak, nosila takozvane brogue cipele. Riječ je stilu cipela i čizama s četvrtastom nižom potpeticom koje karakteriziraju višeslojni kožnati dijelovi na vrhu s različitim ukrasnim perforacijama.

Točnije, odabrala je rasprodane brouge cipele Franne Monk francuske modne kuće Chloe, koje su napravljene od teleće kože u smeđoj boji.

Katie Holmes u bijeloj haljini pripijenog gornjeg dijela - 2 Zatvorena do grla, ali: Haljina Katie Holmes uz koju treba pažljivo birati grudnjak

Ukrašene su resicama i kopčama, a dolaze s vrlo ugodnom blok-potpeticom od 5,5 centimetara, zbog koje u njima znaju hodati i najveće mrziteljice štikli.

Katie Holmes - 5 Katie Holmes u kombinaciji za novi redateljski projekt u Velikoj Jabuci (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju