Katie Holmes stigla je na Tjedan mode u Parizu, a glumica je bila gošća na reviji francuske modne kuće Chloe. S Katie je u Francusku došao i njezin dečko, glazbenik Bobby Wooten III., a par je privukao pozornost fotografa na reviji koja se održala u paviljonu Vendome.

Galerija Katie Holmes na Tjednu mode u Parizu - 4 Katie Holmes na Tjednu mode u Parizu - 8 Katie Holmes na Tjednu mode u Parizu - 2 +4 Katie Holmes u kožnatoj haljini modne kuće Chloe na Tjednu mode u Parizu

Luksuzna modna kuća Chloé na aktualnom Tjednu mode u Parizu pokazala je svoju novu ready-to-wear kolekciju za proljeće/ljeto 2023. godine. I Katie Holmes kao gošća revije nosila je haljinu iz te kolekcije, kožnati bijeli model maksi dužine.

Katie Holmes na Tjednu mode u Parizu - 8 Katie Holmes uz kožnatu haljinu modne kuće Chloe nosi cipele u stilu oksfordica s debljim đonom (Foto: Guliver image)

Haljina je u gornjem dijelu krojena u stilu korzeta s dubljim dekolteom, dok je donji dio na rubu ukrašen efektnim resama te ima dio koji izgleda kao da je heklan. Glumica je preko haljine nosila klasični duži crni sako, dok je od obuće odabrala crne cipele u stilu oksfordica s debljim đonom.

Katie Holmes: Najavljuju li ove traperice kraj dominacije "skinny" modela? Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2015. Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2016. Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2018. +5 Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2019.

Je li to bio dobar izbor obuće ili bi uz ovakvu šik haljinu bolje pristajala "nježnija" obuća ili visoke potpetice, recite nam u anketi.

Cipele u stilu oksfordica s debljim đonom:

glasova:

Stajling za dolazak na reviju kuće Chloé u sklopu Tjedna mode u Parizu Katie Holmes zaokružila je crnom kožnatom torbom i jačim make-upom, koji je odlično istaknuo glumičine oči.

Katie Holmes na Tjednu mode u Parizu - 3 Katie Holmes u kožnatoj haljini modne kuće Chloe na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju