Neke poznate dame i u kupovinu namirnica odlaze maksimalno sređene od glave do pete kako ih fotografi ne bi ulovili "nespremne", ali Katie Holmes je zagovornica udobnosti pa takve svakodnevne obveze ipak odrađuje u ležernim odjevnim kombinacijama.

Znatiželjni fotografi snimili su Katie na njujorškim ulicama nakon kupovine namirnica u njezinoj kvartovskoj trgovini. Za brzinski izlazak iz stana 41-godišnja glumica odabrala je prugastu bluzu, traperice i natikače.

U njezinom ormaru ima uistinu različitih traperica, ali u javnosti se često pojavljuje u širokim modelima. Ovaj put nosila je jedan od modela koji žene najčešće izbjegavaju. U pitanju su široke traperice ravnog kroja. Iako ravni kroj nije ništa neobično, žene preferiraju uže modele, a ne ovako široke poput traperica koje nosi Katie.

U nekoliko različitih anketa upitali smo vas sviđaju li vam se takav model i je li vam draži od užih, a rezultati anketa jasno su pokazali da ćete uvijek radije odabrati - uske traperice. 

Isto je vrijedilo i za ostale modele hlača. Otkrili ste nam da ipak preferirate uže modele, a sve one pretjerano široke izbjegavate.

Katie Holmes...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju