Mnoge svjetske zvijezde uputile su se u New York kako bi sudjelovale na Tjednu mode, a među njima se našla i glumica Katie Holmes

Galerija Katie Holmes na reviji Ralpha Laurena Katie Holmes na reviji Ralpha Laurena Katie Holmes u puloveru, hlačama i jakni brenda Ralph Lauren +1 Katie Holmes na njujorškom tjednu mode Katie Holmes ovih dana obilazi revije na Tjednu mode u New Yorku. Glumica nije propustila priliku pogledati novu ready-to-wear kolekciju Ralpha Laurena za proljeće/ljeto 2018. godine.

Na reviju je došla odjevena u komade ovog popularnog američkog dizajnera. Elegantne sive hlače na crtu spojila je s vunenim puloverom u istoj boji te ih podigla metalik salonkama i malom ručnom torbicom istog finiša. Izdanje je zaokružila metalik jaknom s kapuljačom ukrašenom krznom, koja se na prvi pogled čini kako neuobičajen izbor za nadopunjavanje elegantne kombinacije.

Međutim, zahvaljujući mudrom odabiru boje i teksture, glumica je uspješno spojila sportski komad s klasičnim sofisticiranim hlačama i puloverom te je složila vrlo zanimljivu i nosivu kombinaciju. Spajanje ležernih i elegantnih komada nekada je bilo nezamislivo, ali pravila odijevanja više nisu rigorozna pa se slobodno možemo igrati s odjećom i kombinirati je na različite načine.

U galeriji pogledajte još kombinacija Katie Holmes s njujorškog tjedna mode.
Katie Holmes na reviji Ralpha Laurena Katie Holmes na reviji Ralpha Laurena (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju