Glumica Katie Holmes ovih je dana započela rad na svom novom projektu. Glumit će u filmskoj adaptaciji knjige "The Watergate Girl: My Fight For Truth and Justice Against A Criminal President" koju je napisala bivša tužiteljica u slučaju Watergate, Jill-Wine Banks. Katie će ujedno i producirati film.

Ova priča me privukla jer je i danas relevantna kao i nekad. Žene se stalno pokušavaju izboriti za sebe u muškom poslovnom okruženju, a ova žena osobno je pomogla u riješavanju Watergate suđenja. Snažne ženske protagonistkinje uvijek me inspiriraju i to je svijet koji ću uvijek istraživati, rekla je glumica.

Prva snimanja Katie odrađuje u New Yorku i ovih dana često je se može vidjeti na ulicama Velike Jabuke.

Pritom su njezine odjevne kombinacije ležerne kao i uvijek, a posljednjom je malo iznenadila komentatore na društvenim mrežama.
Iako su temperature očito bile dovoljno visoke i ugodne za nošenje kratkih hlačica, Katie je na nogama imala čizmice brenda Ugg.

Njihovi topli modeli čija je unutrašnjost obložena pravom vunom mnogima su omiljeni tijekom hladnih mjeseci kada uistinu griju noge, ali rijetko koja dama nosila bi ih u toplijem dijelu godine, pogotovo u kombinaciji s kratkim hlačicama.

Izgleda da ih Katie može nositi i tijekom hladnog i toplog vremena te se u njima osjeća sasvim ugodno bez obzira na temperaturu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju