Koliko ste puta izašli iz svog doma, krenuli put svakodnevnih obveza i u jednom trenutku požalili zbog cipela koje ste taj dan odabrali za izlazak?

Galerija Katie Holmes Katie Holmes u tenisicama brenda Acne Studios Katie Holmes +1 Tenisice brenda Acne Studios

Izgleda da se baš to dogodilo Katie Holmes. Glumica je krenula u šetnju New Yorkom odjevena u svijetle hlače, crnu majicu i crne natikače, ali ubrzo se vratila u svoj stan i promijenila obuću.

Katie Holmes Katie Holmes (Foto: Profimedia)

Znatiželjni fotografi zabilježili su ponovni izlazak iz stana i primijetili da je umjesto natikača ovaj put nosila tenisice.

U pitanju su tenisice popularnog švedskog brenda Acne Studios. Katie je za sebe odabrala model pod nazivom Boltzer vrlo specifičnog izgleda.

Tenisice brenda Acne Studios Tenisice brenda Acne Studios (Foto: Incu)

Tenisice imaju takozvani "chunky", tj. debeljuškast potplat ukrašen vrlo naglašenim izbočinama koje modelu daju efektnu i zanimljivu strukturu.

Pojedine ljubiteljice mode vole takav tip tenisica s neuobičajenim potplatima, ali većina žena ipak preferira tradicionalnije glatke potplate.

Takav tip tenisica lakše je vizualno prilagoditi raznim odjevnim kombinacijama i mnogo su svestranije od modela koji nosi Katie.

Ankete

(8376) Sviđaju li vam se tenisice s ovakvim potplatima?

rezultati povratak glasova649
rezultati

Tenisice brenda Acne Studios Tenisice brenda Acne Studios (Foto: Incu)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju