Dobro raspoložena glumica Katie Holmes uživala je u utorak navečer u izlasku s partnerom Bobbyjem Wootenom III. Zajedno su stigli na premijeru njezinog novog filma "Alone Together" u sklopu Tribeca Film Festivala u New Yorku.

Galerija Katie Holmes u mrežastoj haljini na crvenom tepihu - 5 Katie Holmes u mrežastoj haljini na crvenom tepihu - 2 Katie Holmes u mrežastoj haljini na crvenom tepihu - 1 +1 Preko haljine Katie Holmes je nosila crni sako

Za ovu prigodu glumica je izabrala bijelu mrežastu haljinu bez rukava. Iako mrežaste haljine mnoge podsjećaju na odlazak na more i plažu, modeli poput ovoga postali su toliko popularni da se nose u raznim prigodama, a Katie Holmes dokaz je da dobro izgledaju i na crvenom tepihu.

Katie Holmes u mrežastoj haljini na crvenom tepihu - 2 Katie Holmes u mrežastoj haljini na crvenom tepihu (Foto: Profimedia)

Uz dugu haljinu koja je na određenim dijelovima bila prozirna iskombinirala je crne cipele s četvrtastim vrhom i elegantnu bež torbicu s trobojnim kratkim remenom kroz koji je provukla ruku.

Nosila je i zlatnu ogrlicu, naušnice i narukvicu, a kosu je raspustila i tek nekoliko pramenova stavila iza uha.

Slika nije dostupna Katie Holmes: Prugaste salonke kao stvorene za proljetne kombinacije

Kada je u pitanju make-up vodila se logikom manje je više. Prije dolaska na crveni tepih glumica je preko haljine nosila crni predimenzionirani sako.

Katie Holmes u mrežastoj haljini na crvenom tepihu - 3 Preko haljine Katie Holmes je nosila crni sako (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju