Katie Holmes često se može vidjeti u šetnji New Yorkom, glumica voli ulice tog velebnog grada u kojem živi sa svojom 17-godišnjom Suri Cruise. Na posljednjim fotografijama, dok je šetala New Yorkom, Katie je pokazala još jedno odjevno izdanje u njezinu prepoznatljivom modnom stilu.

Galerija Katie Holmes u haljini s patchwork uzorkom i tenisicama - 3 Katie Holmes u haljini s patchwork uzorkom i tenisicama - 4 Katie Holmes u haljini s patchwork uzorkom i tenisicama - 1 +2 Katie Holmes nosi tenisice marke Adidas, model Samba OG

Katie Holmes u privatno vrijeme preferira vrlo udobne i jednostavne odjevne kombinacije koje pokazuju da su glumici komfor i sloboda pokreta prioritet. No, nerijetko iznenadi i odabirom vrlo stajliš komada, kao što je haljina koju je nosi na novim fotografijama.

Katie Holmes nosi haljinu brenda Sezane, model Yuliana s patchwork uzorkom (190 eura) Katie Holmes nosi haljinu brenda Sezane, model Yuliana s patchwork uzorkom (190 eura) (Foto: www.sezane.com)

Riječ je o haljini pariškog modnog brenda Sezane, prepoznatljivog po komadima koji odišu francuskim šikom i neopterećenom ženstvenošću. Katie nosi model midi haljine Yuliana s efektnim patchwork uzorkom, okruglim ovratnikom i dugim rukavima, u kojoj je udobnost zajamčena jer je lepršavog kroja.

I Holmes je ljubiteljica kombinacije haljine i tenisica, pa ju je kombinirala uz crne tenisice marke Adidas, model Samba OG retro dizajna u kombinaciji glatke i brušene kože s istaknutim logom brenda u plavoj boji. Samba OG jedan je od kultnih i svevremenskih te već desetljećima jedan od najpopularnijih Adidasovih modela tenisica.

Katie Holmes: Stajling za crveni tepih čiji donji dio poručuje "ne da mi se sređivati!" Katie Holmes na koncertu iHeartRadio Z100 New York Jingle Ball - 4 Katie Holmes na koncertu iHeartRadio Z100 New York Jingle Ball - 3 Katie Holmes na koncertu iHeartRadio Z100 New York Jingle Ball - 2 +3 Katie Holmes na koncertu iHeartRadio Z100 New York Jingle Ball - 6

Glumica je stajlingu dodala veliku žutu vrećastu torbu s dugačkim patentnim zatvaračem, a od nakita zlatni lančić s medaljonom i decentne naušnice.

Katie Holmes u haljini s patchwork uzorkom i tenisicama - 2 Katie Holmes u haljini s patchwork uzorkom i tenisicama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju