Katie Holmes bila je glavna gošća na specijalnoj projekciji filma "Rare Objects" održanoj u New Yorku. Katie potpisuje režiju i produkciju filma te se pojavljuje kao suscenaristica, a odigrala je i ulogu žene imenom Diana koja se sprijatelji s mladom Benitom (Julia Mayorga) i koja pokušava ponovno izgraditi vlastiti život kada se zaposli u antikvarijatu.

Galerija Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 4 Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 3 Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 5 +2 Katie Holmes izabrala je nijansu crvenog ruža koja joj savršeno pristaje

Benita povrati vlastito samopouzdanje zahvaljujući vlasnicima dućana koji su dobri ljudi, sve dok njezina traumatična prošlost ponovno ne počne izlaziti na površinu.

Film "Rare Objects" treće je redateljsko ostvarenje Katie Holmes koje je prikazano na specijalnoj projekciji održanoj u New Yorku. Filmsku ekipu predvodila je, naravno, Katie Holmes odjevena u zanimljivu crno-crvenu kombinaciju.

Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 3 Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku (Foto: Profimedia)

Nosila je dugačku crnu haljinu od satena ukrašenu crvenim trakama te slojem crne svjetlucave tkanine. Preko maksi haljine boho stila s daškom glamura odjenula je crni sako s jednim zakopčanim gumbom, dok je od obuće odabrala srebrne sandale s remenčićima koje je nosila na crne najlonke.

Katie Holmes na specijalnoj projekciji filma ‘Rare Objects’ u New Yorku - 2 Katie Holmes izabrala je nijansu crvenog ruža koja joj savršeno pristaje (Foto: Profimedia)

10 crvenih ruževa za usne kojima iće i piće ne mogu ništa Crveni ruževi podižu svaku kombinaciju i stvoreni su za proslave Mac matte ruž za usne (Russian Red), 205 kn Maybelline SuperStay Matte Ink mat tekući ruž za usne (118 Dancer), 74,90 kn +7 Bourjois Rouge Velvet The Lipstick matirajući ruž za usne (21 Grande Roux), 112,90 kn

Svjetlucave viseće naušnice dodatno su podigle svečani outfit, kao i crveni ruž koji Katie Holmes pristaje fantastično te je izvrsno osvježio i dodatno proljepšao glumičino lice. I izbor frizure bio je pun pogodak, a Katie je kosu složila u ležernu visoku punđu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju