Unatoč holivudskoj slavi i bogatstvu, Katie Holmes je sasvim prosječna cura iz susjedstva. U privatnim trenucima bira ležernu odjeću koja se nalazi u gotovo svim ženskim omarima, te ne mari pretjerano za šminku


Taksi u New Yorku je uobičajeno prijevozno sredstvo i jedno od omiljenih načina kretanja Katie Holmes. Glumica nema svog privatnog vozača kako je to uobičajeno među holivudskih zvijezdama, a u privatnim trenucima ne trudi se privući pažnju fotografa svojim modnim izdanjima.

Na njujorškim ulicama snimljena je u toplom zimskom izdanju sastavljenom od traperica, pernate jakne I krznatih čizmica, a s predimenzioniranim šalom oko vrata i sunčanim naočalama teško ju je bilo prepoznati u moru slično odjevenih šetača.

Holivudska mama dokazala je u nekoliko navrata da je neopterećena modnim trendovima, dok za crveni tepih uglavnom bira dizajnerska rješenja svojeg dobrog prijatelja Zaca Posena. Priliku za takvu vrstu dotjerivanja imat će krajem sljedećeg tjedna, za kada je zakazana premijera njenog novog filma po imenu ‘Touched With Fire’.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju