Američka glumica Katie Holmes redovita je gošća Njujorškog tjedna mode pa tako ne propušta ni ovaj koji je upravo u tijeku.

Galerija Katie Holmes Katie u hlačama brenda Zimmermann Zimmermann, 2079 eura (15.380 kuna) +4 Katie Holmes

Uoči revije modnog brenda Zimmerman opuštena 40-godišnjakinja odlučila je ovjekovječiti svoju odjevnu kombinaciju za Instagram.

Običnu crnu majicu dugih rukava spojila je s hlačama spomenutog brenda i crnim gležnjačama. Katie je velika ljubiteljica kožnatih odjevnih komada, a ovaj put posegnula je za kožnatim hlačama.

Katie u hlačama brenda Zimmermann Katie u hlačama brenda Zimmermann (Foto: Profimedia)

Ležeran širi model u bež nijansi napravljen je od mekane kože i zato je vrlo udoban za nošenje, ali s obzirom na vrećasti kroj u gornjem dijelu ponekad baš i nije najfotogeničniji.

Zimmermann, 2079 eura (15.380 kuna) Zimmermann, 2079 eura (15.380 kuna) (Foto: Italist/Zimmermann)

S obzirom na neizbježne nabore, ovakav model hlača rijetko kome pristaje savršeno, ali upravo je u tome njegova čar. Kada se spoji uz „strogu“ i jednostavnu majicu te neutralne cipele, baš kao što je to napravila Katie, vrećaste hlače mogu postati glavni modni adut vaše kombinacije.

Katie često nosi kožnate hlače Katie često nosi kožnate hlače (Foto: Profimedia)

AKO NISTE LJUBITELJICA KOŽNATIH HLAČA, RAZGLEDAJTE NOVE MODELE TRAPERICA:

Već od 74 kune: 12 modela traperica bez kojih je ženski ormar teško zamisliv Skinny traperice već godinama ne izlaze iz mode Zara, 229,90 kn Mango, 249,90 kn +9 H&M, 9,99 eura (74,10 kn)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju