Catherine Zeta-Jones imala je posebnu pratnju na reviji Michaela Korsa održanoj u sklopu Tjedna mode u New Yorku. S glumicom je bila njezina 14-godišnja kćer Carys koja podjednako nalikuje i na mamu i na tatu

Oskarovka Catherine Zeta-Jones na reviju dizajnera Michaela Korsa održanoj u New Yorku povela je kćer Carys Zetu Douglas. Lijepa 14-godišnjakinja privukla je puno pažnje jer se ne pojavljuje često u javnosti.

Catherine Zeta Jones imala je posebnu pratnju na reviji Michaela Korsa. S glumicom je bila njena 14-godišnja kćer Carys koja podjednako nalikuje i na mamu i na tatu

Za modno događanje Carys je odjenula minisuknju sa žutim i zlatnim šarama, crnu majicu koja otkriva ramena i crne sandale na petu, dok je njezina mama izgledala vrlo elegantno u drapiranoj maloj crnoj haljini s potpisom Michaela Korsa ukrašenoj širokim kožnatim remenom, a na nogama je nosila crne sandale, model sličan Carysinom.

Dan prije revije 47-godišnja Catherine i Carys sudjelovale su na velikom humanitarnom događanju za pomoć stradalima u uraganu održanom u New Yorku.

Samo jedan pogled na tinejdžericu dovoljan je da se jasno vidi kako Carys sliči i mami i tati te da je "pokupila" najbolje od obaju roditelja. Uz Carys, Catherine Zeta-Jones sa 72-godišnjim suprugom Michaelom Douglasom ima i 17-godišnjeg sina Dylana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju