Leticija Kovač, najstarija kći bivšeg hrvatskog reprezentativca Roberta Kovača i bivše hrvatske manekenke Anice Kovač, spojila je modu i sport – najveće ljubavi svojih roditelja, i dizajnirala baš posebne navijačke trenirke, u kojima bismo ovo prvenstvo u stilu mogli pratiti Vatrene.

19-godišnja Leticija Kovač predstavila je trenirke u pravom trenutku – netom prije velike utakmice s Japanom, u kojoj su Vatreni osigurali mjesto među osam najboljih reprezentacija na svijetu.

Leticija je smisao za modu i ljubav prema sportu naslijedila od svojih roditelja, a ovo je njezin prvi izlet u svijet mode i dizajna.

Mlada dizajnerica na Instagramu
je objavila kako trenirke dolaze u tri simbolične boje – crvenoj, bijeloj i plavoj.

Leticija Kovač Navijačke trenirke mlade dizajnerice Leticije Kovač (Foto: Instagram@byleticakovac)

Radi se o dvodjelnoj trenirci s hoodie gornjim dijelom te nešto širim, takozvanim boy hood modelom donjeg dijela trenirke. Svaka od njih ukrašena je hrvatskim motivima, a na donjem dijelu može se vidjeti i natpis na kojemu piše Hrvatska.

Obožavam istraživati granice svoje kreativnosti, a tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode pa su moderne, cool, sportske trenirke bile sasvim logičan slijed, objašnjava Leticija te se nada kako će njena kreativnost biti prepoznata.

Iako će mnogi pomisliti kako je put do uspjeha lakši uz poznate roditelje, Leticija naglašava kako nije uvijek tako.

Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima koji su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću

Trenirke by Leticija Kovač savršeno dočaravaju athleisure trend, odnosno spoj odjevnog komada koji je istovremeno udoban i moderan. Dolaze u crvenoj, bijeloj i plavoj boji, koje simboliziraju boje hrvatske zastave, što je naglašeno detaljem crveno-bijelih kockica. Kvalitetan materijal i oversized kroj jamče udobnost, idealno za strastveno navijanje za našu reprezentaciju.

Anica Kovač i Severina: Čije vam se izdanje od prije 13 godina više sviđa? Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 6 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 7 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 3 +4 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 5

Njezine trenirke možete naručiti preko profila byleticiakovac na Instagramu.

Leticija Kovač Navijačke trenirke mlade dizajnerice Leticije Kovač (Foto: Instagram@byleticakovac)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju