Prepoznatljiv imidž bitan je za svaki brend. Tako je jedan od odraza prepoznatljivosti i uređenje poslovnog prostora. To jako dobro zna američka poduzetnica Kendra Scott čiji uredi odražavaju njezinu životnu i poslovnu filozofiju. Pogledajte kako izgleda poslovni prostor tvrtke u kojoj žene čine 98 posto zaposlenih

Kendra Scott dizajnerica je nakita i direktorica vlastite kompanije. Iako njezini počeci nisu bili laki, Scott je danas vrlo uspješna poduzetnica koja je stvorila pravo poslovno carstvo.

Prepoznatljiv izgled i imidž vrlo su bitni za svaki brend, a jedan od odraza brenda je uređenje njihovog poslovnog prostora

Naravno, uz takvo carstvo važno je da i izgled poslovnog prostora dočara o kakvom je uspjehu riječ.

Prilikom uređenja svaki detalj bio je jednako bitan, dok iza svake sobe stoji posebna priča. Scott je željela da zaposlenici, posjetitelji i klijenti pronađu inspiraciju u svakom kutku ove kompanije i to je uspješno postigla.

Samo predvorje daje naznake o kakvoj je tvrtki riječ pomoću galerije koja se nalazi na zidovima. Te slike uključuju prikazivanje dizajnerskog procesa – od samog početka pa sve do završenog proizvoda.

Mjesto gdje Scott započinje svaki radni dan jest Kendra Cafe, u kojemu svako jutro za doručak pije smoothie. Također, postoji još nekoliko mjesta za opuštanje, a ona uključuju teretanu i Nail Bar u koji zaposlenici mogu otići kad god žele manikuru ili pedikuru. Mogu čak i održati sastanak tijekom manikure.

Zanimljivo je i da je svaka konferencijska soba inspirirana dragim kamenjem koji se koristi u proizvodnji nakita. Lusteri u sobama izrađeni su u njihovu studiju od pravog kamenja. Od boje zida do materijala za stol i tkanine za stolice, sve je pomno izabrano kako bi odražavalo energiju i boju određenog kamena. Najpopularnija im je soba ona koju je inspirirao ružičasti kvarc.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju