Ekskluzivno predstavljanje inovativnog programa za postizanje duže kose Kerastase Extentioniste u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar okupljenim vlasnicima Kérastase salona i ostalim otkrilo je tajnu kako do duge i lijepe kose.

Linija Extentioniste sastoji se od četiri proizvoda, četiri teksture i četiri kombinacije za kosu koja raste do zdravih novih dužina. Tako kupka Bain Extentioniste aktivira tjeme i osnažuje vlakna kose, njega Fondant Extentioniste i maska Masque Extentioniste osnažuju dužinu kose i vrhove, dok Sérum Extentioniste vlasi čini čvršćima iz korijena. Redovna upotreba proizvoda iz linije Extentioniste osigurava do čak 4 centimetra dužu kosu u roku od tri mjeseca uz vidljivo manje ispucanih vrhova i lomljenja kose.

Redovna upotreba proizvoda iz linije Extentioniste osigurava do čak 4 centimetra dužu kosu u roku od tri mjeseca uz vidljivo manje ispucanih vrhova i lomljenja kose.

Svaka žena zna koja dužina kose joj najbolje stoji te ju želi što prije postići. Ponekad je taj proces vrlo spor s obzirom na to da užurbani životni stil, zagađenje zraka, prekomjerno tretiranje kose i drugi štetni čimbenici mogu dovesti do oštećenja kose pa je često kraćenje jedini izbor.

Kérastase Extentioniste stvoren je kako bi ženama olakšao put do željene dužine kose kroz dnevni program njege koji vidljivo osnažuje kosu od korijena do vrhova. To znači da više ne morate skraćivati kosu kako bi izgledala njegovano, već odlazak frizeru možete pretvoriti u kreativnu zabavu oko oblikovanja odnosno izbora željenog izgleda kose, izjavila je Ana Androšević, stručna edukatorica za Kérastase.

Kao što je za zdravlje organizma važno redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću, tako je važno i svakodnevno trenirati vlastitu kosu. Kako bi ona postala otporna i snažna, važno je proći personalizirani program njege kod stručnog Kérastase frizera koji se sastoji od individualnog pregleda i analize vlasišta, definiranja ciljeva za vašu kosu te tretmana osnaživanja dubinskom obnovom i njegom u salonu koja traje oko 15 minuta.

Zatim slijedi period od 12 tjedana njege kose kod kuće prema uputama Kérastase frizera kako bi se potaknulo kosu na rast do njezine optimalne dužine. Po završetku tretmana treba provjeriti napredak i u dogovoru s frizerom odlučiti je li vrijeme za šišanje i oblikovanje kose ili treba još jednom primijeniti Extentioniste protokol.

Kérastase Résistance s više od 20 godina iskustva u luksuznoj njezi kose i inovacijama za kosu popravlja nepopravljivo nudeći širok raspon posebno formuliranih proizvoda za ciljano djelovanje. Stvaranjem linije Extentioniste otišao je korak dalje i prvi put se posvetio potrebama duge kose. Kérastase Extentioniste uklanja glavne probleme koji sprječavaju oštećenu kosu u dostizanju najbolje dužine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju