Khloe Kardashian voditeljica je američke serije Revenge Body koja ženama pomaže doseći figuru iz snova. Reality zvijezda i sama je imala problema s prihvaćanjem svojih oblina


Khloe Kardashian objavila je na Instagramu seriju fotografija u mini haljinama koje su naglasile njezinu fit figuru. Uz jednu od fotografija je napisala: Ovo nije posao kad radiš ono što voliš. Osjećam se blagoslovljeno što sam okružena najboljim ljudima.

Slavna ljepotica trenutno je zaposlena na televizijskoj seriji "Revenge Body" gdje drugim ženama pomaže doseći svoj tjelesni ideal, u čemu ima poprilično iskustva. Reality zvijezda stara 32 godine i sama je vodila bitku o kilogramima većinu svojeg života.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Kada sam prije kupovala u skupim buticima sa svojim sestrama, uvijek sam tražila konfekcijski broj 44. Prodavačica bi me pogledala s negodovanjem i rekla nemamo to u vašem konfekcijskom broju, otkrila je te dodala da se zbog toga osjećala posramljeno i neugodno u svojem tijelu.

To je jedan od razloga zbog kojeg je počela živjeti zdravije, redovito vježbati, te je s vremenom skinula četiri konfekcijska broja.

Povrh svega odlučila je osnažiti žene i pomoći im da se osjećaju odlično u svojem tijelu bez obzira na veličinu. Upravo zato pokrenula i brend traperica "Good American" koje su namijenjene svim damama bez obzira na obujam tijela, a u čijoj je kampanji sudjelovala i jedna hrvatska ljepotica.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte evoluciju stila Khloe Kardashian. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju