Kim Cattrall bila je jedna od sudionica summita Power Women u organizaciji Forbesa. U razgovoru s poznatom američkom novinarkom i voditeljicom Katie Couric, glumica se dotakla raznih životnih tema poput karijere, obitelji i zdravlja.

Galerija Katie Couric, Kim Cattrall i Moira Forbes Kim Cattrall i Katie Couric razgovarale su na panelu održanom u sklopu summita Kim Cattrall na summitu Power Women +2 Kim Cattrall na summitu Power Women

Na pitanje kako se nosi sa starenjem pod povećalom javnosti, Kim je rekla kako s tim nema problema jer je odavno posložila svoje prioritete: Poznajem neke jako dobre doktore. I vodim brigu o sebi. Naša generacija, za razliku od naših majki, brinula se za sebe. Vježbale smo, išle na papa-testove i mamograme. Meni je zdravlje najvažnije.

Kim Cattrall i Katie Couric razgovarale su na panelu održanom u sklopu summita Kim Cattrall i Katie Couric razgovarale su na panelu održanom u sklopu summita (Foto: Profimedia)

Progovorila je i o majčinstvu te priznala kako je svjesno donijela odluku o tome da ne želi biti majka. Život glumca je takav da te vodi na sve strane. I zato odluke poput te da imaš obitelj ili budeš majka imaju drugačije značenje u odnosu na druge profesije. Ako sam željela nastaviti raditi svoj posao, nisam mogla biti majka. I to je odluka zbog koje ne žalim, zaključila je Kim.

Katie Couric, Kim Cattrall i Moira Forbes Katie Couric, Kim Cattrall i Moira Forbes (Foto: Profimedia)

Glumica je na ovo događanje došla u jednostavnoj, ali istovremeno efektnoj odjevnoj kombinaciji. Odabrala je košulju-haljinu u crnoj boji, jedan od najpopularnijih modela crne haljine koji žene obožavaju zbog udobnosti i svestranosti.

Kim Cattrall na summitu Power Women Kim Cattrall na summitu Power Women (Foto: Profimedia)

Haljinu na kopčanje s takozvanim ruskim ovratnikom kroz koji je provučen ukrasni lanac, lancem Kim je u struku stegnula crnim remenom.

Pokazala je i kako se dodatkom upečatljivijeg odjevnog komada naoko vrlo obična i neutralna haljina može u potpunosti transformirati. Naime, preko nje je odjenula blještavu jaknu metalik finiša. Kombinaciju je zaokružila sandalama s visokom potpeticom ukrašenim životinjskim uzorkom.

Kim Cattrall na summitu Power Women Kim Cattrall na summitu Power Women (Foto: Profimedia)

Kim Cattrall: 10 životnih lekcija koje bi potpisala i Samantha Jones Kim Cattrall - 2 Kim Cattrall - 1 Kim Cattrall - 4 +5 Kim Cattrall - 5

Nije moglo ispasti bolje: Dirljiva istina o Samanthinoj sceni u seriji "I tek tako..." Samantha Jones imala je kratko pojavljivanje u seriji 'I tek tako...' Scena iz serije Seks i grad Seks i grad +1 Slavna četvorka na snimanju filma Seks i grad

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju