Glumica Kim Cattrall jedna je od onih zvijezda koje se vole pojavljivati u medijima samo kada imaju novi projekt koji trebaju promovirati. Poprilično je vješta i u izbjegavanju znatiželjnih paparazza koji su je ovaj put ipak uspjeli uloviti u šetnji New Yorkom

Galerija Kim Cattrall Kim Cattrall Kim Cattrall u mokasinama +5 Kim Cattrall

U društvu svog partnera Russella Thomasa s kojim je u vezi sedam godina, Kim Cattrall uputila se u kupovinu.

Za neobavezan izlazak odabrala je udobnu odjevnu kombinaciju u neutralnim tonovima idealnu za odrađivanje svakodnevnih obveza.
Nosila je bijele hlače klasična kroja i predimenzioniranu košulju bež nijanse u struku opasanu velikim crnim remenom.

Kim Cattrall u šetnji s partnerom Kim Cattrall u šetnji s partnerom (Foto: Profimedia)

Umjesto štikli u kojima smo je uvijek viđali tijekom razdoblja rada na franšizi "Seks i grad" u kojoj je utjelovila legendarnu Samanthu Jones, glumica se odlučila za jedan od najudobnijih modela obuće.

Čizme, doviđenja! 30 modela cipela za prijelazno razdoblje u crnoj boji Stradivarius, 19,99 EUR Zara, 29,95 EUR Bershka, 29,99 EUR +26 Reserved, 29,99 EUR

To su mokasine, model cipela koji i dalje izaziva podijeljena mišljenja među ženama diljem svijeta, uključujući i naše čitateljice. I dok ih dio dama jednostavno obožava zbog njihove udobnosti i svestranosti, mnogo je onih koje ih ne vole.

Kim Cattrall u mokasinama Kim Cattrall u mokasinama (Foto: Profimedia)

Kritičarke mokasina najviše im zamjeraju izgled i ne smatraju ih ženstvenim poput npr. balerinki koje su puno češći odabir pripadnica ljepšeg spola. Mišljenje ljubiteljica visokih potpetica o mokasinama ne treba posebno pojašnjavati - one izbjegavaju većinu obuće s ravnim potplatima.

Nosite li vi mokasine?

glasova:

Kim Cattrall u privatno vrijeme voli nositi obuću bez visokih potpetica Kim Cattrall u privatno vrijeme voli nositi obuću bez visokih potpetica (Foto: Profimedia)

Kim u svečanijim prigodama ili pak poslovnim poput televizijskih gostovanja i dalje voli nositi štikle, ali zato je u privatno vrijeme vjerna udobnijoj obući. Kakve sve modele nosi provjerite u galeriji.

Kim Cattrall u mokasinama Kim Cattrall u mokasinama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju