Među brojnim svjetskim zvijezdama koje su se uputile u New Orleans na vjenčanje Serene Williams i Alexisa Ohaniana bila je i Kim Kardashian

Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian uoči vjenčanja Serene Williams Kim Kardashian uoči vjenčanja Serene Williams +2 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian obično nas iznenadi provokativnim kombinacijama, ali ovaj put to je napravila jednostavnim i nosivim izdanjem kojem ni najveći kritičari neće

Kim su uputila u New Orleans na vjenčanje Serene Williams.

Kim je jedna od brojnih svjetskih zvijezda koja se uputila u New Orleans na vjenčanje Serene Williams i njezinog zaručnika Alexisa Ohaniana.

Uoči vjenčanja Kim je viđena u neočekivano jednostavnoj odjevnoj kombinaciji u kojoj je izgledala fantastično. Klasičnu dugu svilenu crnu haljinu brenda Yeezy kombinirala je sa sandalama na visoku petu, a mnogi su se zapitali je li ovo iznenađujuće elegantno izdanje odabrala upravo za vjenčanje ili se prije toga uputila na neko drugo događanje.

U svakom slučaju, sve je oduševila odabirom crne haljine, svevremenskog odjevnog komada koja joj je pristajala kao salivena.

Još elegantnih izdanja Kim Kardashian pogledajte u galeriji.
Kim Kardashian uoči vjenčanja Serene Williams Kim Kardashian uoči vjenčanja Serene Williams (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju