Američka reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian provela je nekoliko dana u Milanu. Povod njezina dolaska u talijansku modnu prijestolnicu bio je Milanski tjedan mode. Nakon poduljeg razdoblja vjernosti modnoj kući Balenciaga, Kim je u Milanu podržala Pradu.

Galerija Kim Kardashian u haljini od lateksa Kim Kardashian u Milanu Kim Kardashian u Milanu +2 Kim Kardashian

Prvi put bila je gošća njihove revije, prisustvovala je i svečanoj večeri u organizaciji Miuccije Prade i Rafa Simmonsa (kreativnih direktora ove talijanske modne kuće), a tijekom boravka u Italiji nosila je isključivo komade iz njihovih kolekcija, kako ženskih tako i muških.

Koža i lateks glavne su značajke svih izdanja u kojima se pojavljivala u javnosti, a mnogima je za oko zapela jedina haljina koju je nosila tijekom boravka u Italiji.

Kim Kardashian u Milanu Kim Kardashian u Milanu (Foto: Profimedia)

Klasična crna haljina dobar je odabir za sve prigode, ali Kim umjesto klasike ipak preferira upečatljivije modele haljina s odmakom od tradicionalne mode. Točno takva bila je njezina haljina napravljena od PVC-a.

Kim Kardashian u haljini od lateksa Kim Kardashian u haljini od lateksa (Foto: Profimedia)

Na društvenim mrežama odmah su se našalili kako izgleda kao lik iz Matrixa što i nije daleko od istine jer su gotovo sve njezine kombinacije iz Milana bile u skladu s estetikom ove filmske franšize.

Kim nema problema s nošenjem uskih odjevnih komada pa je tako bez problema isfurala i ovu usku haljinu u kojoj bi mnogi jedva napravili i jedan jedini korak.

Kim Kardashian u Milanu Kim Kardashian u Milanu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju