Čizme visokih sara izvrsno se kombiniraju s mini haljinama i suknjama, a bolje će pristajati nižim damama ako su rađene po mjeri


Široke čizme visokih sara proslavila je početkom devedesetih godina prošlog stoljeća Julia Roberts u filmu ‘Zgodna žena’. Zbog konstrukcije sara ovaj odvažni model bolje stoji višim ženama, odnosno damama duljih nogu.


Unatoč tome njihovoj popularnosti ne mogu odoljeti ni džepne Venere poput Kyle Minogue, Madonne ili pak Jennifer Lopez. No kada oblače ovakve čizme, biraju modele po mjeri koje su prilagođene upravo njihovoj figuri.

Reality zvijezda Kim Kardashian u posljednje vrijeme ne slijedi iste savjete, a predizmenzionirane čizme širokih i dugih sara zbog toga se gužvaju na neočekivanim mjestima, dodatno skraćuju i proširuju njenu figuru.

Pokazala je to nedavno na predstavljanju četvrte kolekcije odjeće Yeezy Kanyea Westa gdje je nosila novi model čizmi ovoga brenda, ali i kada je odlazila na njegov koncert u Madison Square Gardenu u New Yorku kada je odabrala srebrne čizme s potpisom Balenciage.



Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako slavne dame nose ovaj seksepilni komad obuće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju