U centru Zagreba ovih je dana prvi put predstavljen KingDome - jedinstven proizvod koji predstavlja hrvatskim dizajnom luksuzno namještenu geodezijsku kupolu, prvu hrvatsku glamping kupolu.

Glamping, kampiranje na glamurozan način, pruža istinski odmor na divljim i egzotičnim mjestima, daleko od hotelskih resorata i naselja, ali u punom komforu - u kupoli, s potpuno opremljenima kuhinjom i kupaonicom, a istovremeno na osami, s pogledom i nadomak moru, jezeru, skijalištu ili golf terenu.

Navika da većinu svog života provodimo u pravokutnim prostorima oštrih bridova, čini boravak pod kupolom opuštajućim, i odmiče od svakodnevnice, a to je upravo ono što očekujemo od ljetovanja, zimovanja i rekreativnih putovanja – da se osjećamo kao u vlastitom kraljevstvu.

Glamping, kampiranje na glamurozan način, pruža istinski odmor na divljim i egzotičnim mjestima, daleko od hotelskih resorata i naselja, ali u punom komforu

Kupola je pak najčvršći i najstabilniji privremeni objekt koji postoji. Nevjerojatna otpornost na vjetar, nosivost konstrukcije koja može podnijeti i do nekoliko tona tereta (npr. snijega), te praktičnost konstrukcije za podršku svih instalacija i dodataka, svojstva su koja kupolu čine nezamjenjivom u glamping industriji.

KingDome je razvila tvrtka Kupole bolje od šatora, a realiziran je u suradnji s 11 hrvatskih proizvođača namještaja i produkt dizajnera te arhitektonskim studijem Dizzconcept, te izložen kao dio postava Tjedna dizajna Zagreb.

Proizvod čine geodezijska kupola promjera 7m i površine 40m2, portabl kuhinja, potpuno opremljena kupaonica, kompletan namještaj, te precizna tehnička dokumentacija, koja implementaciju proizvoda čini čistom i jednostavnom.

Prilika za pustolovni glamping uz more pruža se već ovog ljeta, kada se KingDome postavlja na nenaseljeni otok Mali Mišjak, jedan od najpitoreskinijh dalmatinskih otoka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju