Kitty Spencer, nećakinja princeze Diane, bila je gošća na reviji modne kuće Armani Prive na Pariškom tjednu visoke mode. Lijepa Kitty bila je oličenje elegancije i sofisticiranosti odjevena u klasično crno odijelo s Armanijevim potpisom.

Galerija Kitty Spencer na Pariškom tjednu mode - 7 Kitty Spencer na Pariškom tjednu mode - 4 Kitty Spencer na Pariškom tjednu mode - 6 +3 Kitty Spencer  

Crno Armanijevo odijelo osvaja krojem čistih linija te sofisticiranošću i profinjenošću kakva se danas u svijetu poznatih i slavnih ne viđa često. Odijelo koje nosi Kitty Spencer sastoji se od hlača lagano zvonolikog kroja i jednostavnog sakoa s kragnom satenskog sjaja. Ispod sakoa 28-godišnja ljepotica nosila je crni top, a odlučila se i za crne cipele na špic.

Od modnih dodataka Kitty je izabrala clutch torbicu ukrašenu dijamantima, dijamante naušnice i dijamantni prsten.

Kitty Spencer na Pariškom tjednu mode - 4 Kitty Spencer u Armanijevom odijelu na Pariškom tjednu mode (Foto: Profimedia)

Sofisticirano izdanje Kitty Spencer za reviju Armani Privea na Pariškom tjednu visoke mode još je jedan dokaz da je plavokosa ljepotica smisao za dobar stil naslijedila od svoje tete i modne ikone, princeze Diane.

Slika nije dostupna Kitty Spencer: Nepogrešiva elegancija nećakinje princeze Diane

Chanel haute couture, jesen/zima 2019./2020. Chanel: Pet trendova koje najavljuje nova kolekcija legendarne modne kuće

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i neka prijašnja modna izdanja Kitty Spencer, a u donjoj galeriji kreacije modne kuće Armani Prive za sezonu jesen/zima 2019./2020. predstavljene na Pariškom tjednu mode.

Revija Armani Prive Haute Couture na Pariškom tjednu mode Revija Armani Prive Haute Couture na Pariškom tjednu mode - 6 Revija Armani Prive Haute Couture na Pariškom tjednu mode - 5 Revija Armani Prive Haute Couture na Pariškom tjednu mode - 4 +11 Revija Armani Prive Haute Couture na Pariškom tjednu mode - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju