Klisab, višestruko nagrađivani modni brend, predstavlja FALLFALLFIVE, kolekciju koja, iako jesenska, ima velik broj višesezonskih komada. 22 total looka nove kolekcije ostvaruju temperamentan dizajnerski potpis, senzibilitet prepoznatljiv za Klisab, s odmakom od trendovskih značajki.

Galerija KLISAB FALLFALLFIVE kolekcija za jesen - 6 KLISAB FALLFALLFIVE kolekcija za jesen - 2 KLISAB FALLFALLFIVE kolekcija za jesen - 5 +12 FALLFALLFIVE kolekcija, iako jesenska, ima velik broj višesezonskih komada

Fokus kolekcije su baloneri koji su bili misao vodilja i u dizajniranju jakni, kao i modela suknje na preklop. U FALLFALLFIVE izdvajaju se još sakoi u prepoznatljivoj silueti naglašenih ramena i s različitim varijacijama forme u predjelu struka.

A uz majstorsku konstrukciju ključnih komada garderobe, novoj kolekciji KLISAB razvija dalje dizajn tekstila. Uz prepoznatljivu patchwork tehniku, tekstil je ručno oslikavan slobodnim potezima kista preko cijele plohe odjevnog predmeta ili kontroliranim potezima ocrtavajući njegove konture.

KLISAB FALLFALLFIVE kolekcija za jesen - 9 Fokus kolekcije su baloneri koji su bili misao vodilja i u dizajniranju jakni, kao i modela suknje na preklop (Foto: Jakov Baričić)

Uz ručno oslikavanje, još jedan postupak oblikovanja tekstila čini modele iz FALLFALLFIVE unikatnima. Sako i baloner bijele boje dorađeni su šarenim koncima po cijeloj osnovi, novi dekorativni postupak koji stvara apstraktne i nekontrolirane forme. Motiv konaca razveden je u kolekciji i na završnoj obradi po kojoj konci slobodno vise, često u kontrastnoj boji, dajući dizajnu doživljaj lakoće i dinamike.

KLISAB FALLFALLFIVE kolekcija za jesen - 4 Tekstil je ručno oslikavan slobodnim potezima kista (Foto: Jakov Baričić)

FALLFALLFIVE donosi i novi model popularnih Klisab torbi. Pillow bag naziva Tvoja, predimenzionirane XL veličine, mekane forme i s prepoznatljivim ušicima na osnovi, kreirana je u crnoj i bijeloj boji s kontrastno oslikanim konturama. Kožnati modeli ručno su oslikani slobodnim potezima po cijeloj osnovi ili samo naglašavajući konture, uz sezonski redizajn ručki.

KLISAB FALLFALLFIVE kolekcija za jesen - 16 FALLFALLFIVE donosi i novi model popularnih Klisab torbi (Foto: Jakov Baričić)

Klisab FALLFALLFIVE kolekcija je nadograđene i prepoznatljive estetike brenda koja donosi transsezonske komade izražene praktičnosti za svakodnevnu uporabu, a kroz temperamentan karakter dizajna odražava nesmiljenost ovog vremena, nudeći istodobno aktualnu i svevremensku viziju lijepog u modi.

KLISAB FALLFALLFIVE kolekcija za jesen - 12 Baloneri i torbe glavne su zvijezde nove Klisab kolekcije za jesen (Foto: Jakov Baričić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju