Američka superzvijeda Rihanna, poznata ljubiteljica partijanja, uživa u još jednom ludom ljetu. Zabavlja se i odmara na rodnom Barbadosu gdje je otočka ljepotica pokazala još puteniju figuru nego što ju je imala prošlo ljeto

Rihanna voli uživati u životu i čini se da se ni najmanje ne zamara time što je, sudeći po novim i fotografijama u kupaćem kostimu od prošle godine, dobila koji kilogram. Ovih dana 27-godišnja pjevačica odmara se na rodnom Barbadosu gdje je pokazala primjetno puteniju figuru nego što je to bilo lani. Svoja raskošna bedra pop zvijezda istaknula je u narančasto žutom jednodijelnom kupaćem kostimu, a gustu riđu kovrčavu kosu raspustila je da vijori na zraku.

Rihanna je na rodnom otoku sudjelovala i u lokalnom karnevalu na kojem je plesala i zabavljala se u oskudnom kostimiću. Mogao se na njenom tijelu primijetiti i celulit u tragovima, ali planetarno popularna 27-godišnjakinja potpuno neopterećeno prepustila se ritmu glazbe i odlučila se provesti kao nikad prije u životu.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju