Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je centar "Sunshine House Children and Young People's Development" u Londonu kako bi podržala njihovu novu inicijativu pod nazivom "Family Nurse Partnership" koja pruža pomoć mladim majkama.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton i kraljica Letizia u vrlo sličnim kombinacijama Letizia 2018. godine sa svojom kćerkicom, princezom Sofijom +1 Kraljica Letizia u travnju 2019. godine prilikom posjeta španjolskoj novinskoj agenciji

Centar je ovu inicijativu pokrenuo u suradnji s londonskom dječjom bolnicom Evelina, koja već neko vrijeme djeluje pod pokroviteljstvom vojvotkinje.

Za ovu službenu prigodu Catherine je odabrala vrlo jednostavnu i elegantnu poslovnu kombinaciju, a vjernim pratiteljima kraljevske mode nije promakla činjenica da je vrlo sličnu kombinaciju već nekoliko puta nosila i jedna od vojvotkinjinih najvećih modnih konkurentica.

Catherine Middleton i kraljica Letizia u vrlo sličnim kombinacijama Catherine Middleton i kraljica Letizia u vrlo sličnim kombinacijama (Foto: Getty Images)

U pitanju je španjolska kraljica Letizia, po mnogima jedna od najbolje odjevenih članica kraljevskih obitelji.

Letizia 2018. godine sa svojom kćerkicom, princezom Sofijom Letizia 2018. godine sa svojom kćerkicom, princezom Sofijom (Foto: Getty Images)

Letizia je na uskršnju misu 2018. godine stigla u tamnoplavim "culotte" hlačama ukrašenim efektnim gumbima na bočnoj strani, tamnoplavoj bluzi dugih rukava s bijelim točkicama i tamnoplavim štiklama od brušene kože. Istu kombinaciju ponovila je i u travnju ove godine prilikom posjeta španjolskoj novinskoj agenciji EFE.

Više mi se sviđa kombinacija...

glasova:

Catherine je svoju tamnoplavu točkastu bluzu brenda Equipment kombinirala s crnim "culotte" hlačama i crnim salonkama od brušene kože s blok-potpeticom.

Kraljica Letizia u travnju 2019. godine prilikom posjeta španjolskoj novinskoj agenciji Kraljica Letizia u travnju 2019. godine prilikom posjeta španjolskoj novinskoj agenciji (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju