Iako nam je dobar dio 2020. na neki nači oduzela pandemija, ipak nije uspjela do kraja omesti spektakularne modne kombinacije članica kraljevske obitelji. Tu naravno mislimo na Catherine Middleton i Meghan Markle.

Galerija Catherine Middleton i Meghan Markle uspjele su modno zabljesnuti i u 2020. godini Catherine Middleton na dodjeli nagrade BAFTA Meghan Markle u Royal Albert Hall u u veljači 2020. +5 Catherine Middleton uhaljini brenda Suzannah London

Iako prigoda nije bilo puno, bilo ih je dovoljno,prije i poslije zatvaranja, da i jedna i druga pokažu izvrsna modna izdanja u raznim prigodama.

Do ožujka, kada su princ Harry i Meghan Markle objavili da službeno odstupaju od kraljevskih dužnosti, Meghan Markle već je nekoliko puta zablistala.

Meghan Markle Meghan Markle: "Konzervativna" bluza koju bi odobrila i Catherine Middleton

Catherine Middleton Catherine Middleton: Dodatak koji u sekundi uljepša svaku zimsku kombinaciju

Samo mjesec dana prije nego je kovid kriza pogodila Veliku Britaniju, dodijeljene su i nagrade BAFTA, na kojima je Catherine Midddleton zablistala u haljini Alexandera McQueena u kojoj je prethodno zablistala i 2012. godine. I tijekom mini turneje po Irskoj pokazala je neka sjajna izdanja.

Ankete

(8526) Čiji stil više volite?

rezultati povratak glasova2652
rezultati

Dio njih mi smo izdvojili u našoj galeriji, a na vama je samo da odlučite čiji stil vam se više sviđa.

Catherine Middleton na dodjeli nagrade BAFTA Catherine Middleton na dodjeli nagrade BAFTA (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju