Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa priveli su kraju svoju prvu međunarodnu kraljevsku turneju. Bračni par proveo je 16 dana u Australiji, Fidžiju, Tongi i Novom Zelandu.

GalerijaPosljednji dan turneje sačuvali su za novozelandski grad Rotoru. Meghan i Harry pozdravili su okupljene građane koji su ih uzbuđeno čekali na lokalnoj šetnici.

Lijepa vojvotkinja blistala je u kombinaciji svoje omiljene modne kuće Givenchy, koja je bila zadužena i za njezinu vjenčanicu. I dok joj je kraljevski plava majica pristajala kao salivena, plisirana suknja stvorila joj je mali modni problem.

Mnogi su pomislili da vojvotkinja ima prozirnu suknju
Mnogi su pomislili da vojvotkinja ima prozirnu suknju (Foto: Getty Images)

Naime, u jednom trenutku učinilo da je suknja vojvotkinje prozirna, ali izgleda da se radilo se o vrlo nezgodnoj igri svjetla i boja na suknji. Naime, na gornjem dijelu suknje unutrašnjost faldi prošivena je tankim linijama u svjetloljubičastoj boji koje se pod određenim kutom ili dok je vojvotkinja stajala na mjestu nisu čak ni primijetile.

Međutim, točno na mjestu gdje te linije počinju malo se ocrtavao rub donjeg rublja vojvotkinje, a sve je rezultiralo vrlo čudnim vizualnim efektom zbog kojeg su mnogi u prvi mah pomislili kako se Meghan stvarno potkrala greška pa je odjenula prozirnu suknju.

Ankete

(7299) Je li se i vama učinilo da je suknja prozirna?

rezultati povratak glasova3036
rezultati

Korisnici društvenih mreža odmah su se upitali što će na to reći britanska kraljica, ali kad se bolje pogledaju fotografije iz drugih kutova, jasno je da se radi samo o "pehu". Kraljica će zbog njega možda i tražiti objašnjenje, ali sigurno se neće naljutiti na voljenu suprugu svog omiljenog unuka.

Lila boja u unutrašnjosti faldi zapravo je kriva za nezgodni vizualni efekt
Lila boja u unutrašnjosti faldi zapravo je kriva za nezgodni vizualni efekt (Foto: Getty Images)