Filipa Sorko, Lorena Mamić-Franjić i Marija Kosovec tri su influencerice koje su među prvima imale priliku prošetati novom, preuređenom JYSKovom trgovinom u Rovinju, prvom u Hrvatskoj uređenoj po konceptu 3.0, i od jednog kutka stvoriti božićnu priču, svaka u svom stilu.

 

Galerija Tradicionalni Božić u Marijinom izdanju Tradicionalni Božić u Marijinom izdanju Tradicionalni Božić u Marijinom izdanju +13 Tradicionalni Božić u Marijinom izdanju

Uređenje prostora u savršenom blagdanskom ugođaju, izazov je pred koji su stavljene Filipa, Lorena i Marija. Sve tri influencerice imale su jednaku startnu poziciju što se tiče namještaja, a na njima je bilo da kutak svaka uredi u svom stilu. Iako pred njima nije bio lagan zadatak jer su trebale izabrati samo neke artikle iz raznovrsne JYSK ponude, odlično su se snašle te prezentirale svoje vizije uređenja prostora i stvaranja "hygeea".

U traganju za savršenim detaljima pomogao im je novi koncept u uređenju trgovina 3.0. Riječ je o najnovijem postavu trgovine koji odlikuje potpuno drugačiji, skandinavski stil uz koji će kupci imaju inspirativniji doživljaj kupovine, a Rovinj je prvi grad u Hrvatskoj s tako uređenom trgovinom.

Uz nove artikle iz JYSKovih božićnih stilova lako se postiže savršen ugođaj za stvaranje nezaboravnih božićnih uspomena.

1. Blještavi Božić

Trend Blještavi Božić donosi moderan stil obogaćen elegantnim sjajem šljokica, zlatnim ukrasima, blistavim zvijezdama i lampicama koje stvaraju posebnu božićnu atmosferu. U taj stil savršeno se uklopila eklektična Filipa: Dosta često znam pretjerati. Baš zato mislim da je ovo božićno vrijeme savršeno za mene da se iživim sa šljokicama i lampicama.

Blještavi Božić u Filipinom izdanju Blještavi Božić u Filipinom izdanju Foto: Sandro Sklepić

2. Crveni, tradicionalni Božić

Crveni Božić inspiriran je tradicionalnim skandinavskim elementima u crvenim i zelenim nijansama koje bude sjećanja iz djetinjstva na patuljke sa šeširima i bradama te zelena božićna drvca. Sve te elemente možete vidjeti u Marijinom čarobnom kutku.U uređenju interijera volim koristiti zemljane tonove, biljke, elemente drveta, a u vrijeme Božića crvene detalje koji prostoru daju poseban šarm i božićnu čaroliju, kazala je Marija.

Tradicionalni Božić u Marijinom izdanju Tradicionalni Božić u Marijinom izdanju Foto: Sandro Sklepić

3. Nordic Mood Božić

Nordic Mood zadržava hladne tonove i minimalizam obogaćen mnoštvom lampica i fenjera. To je stil koji najviše opisuje Loreninu viziju blagdanskog doma: Ljubiteljica sam skandinavskog minimalizma. Kod mene je doma sve plavo i hladno, a od toga ne odstupam ni u vrijeme blagdana. Mislim da za taj neki topli božićni ugođaj nije potrebno previše detalja, već je dovoljna dobra rasvjeta.

Nordic Mood Božić u Loreninom izdanju Nordic Mood Božić u Loreninom izdanju Foto: Sandro Sklepić
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju