Nova kolekcija make-up brenda Dior za nadolazeću sezonu jesen/zima stavlja velik naglasak na kontraste i kontradiktorne efekte. Kolekciju "Dior Metallics" inspirirale su suprotnosti koje se privlače

Peter Philips, kreativni direktor poznatog brenda Dior Makeup, novom kolekcijom istražuje mogućnosti sezone pomoću bogatih tekstura i boja, stvarajući sukob između jarkih metalik boja i prigušenih mat boja.

'Dior Metallics' nova je kolekcija slavnog brenda za sezonu jesen/zima 2017

U ovoj kolekciji posebno se ističe jedan proizvod – Metalizer Eyes and Lips. Riječ je o proizvodu koji sadrži pigmente s metalnim efektom, a čija se kremasta tekstura vrlo brzo suši. On je idealan za ljubiteljice upečatljivih i visokopigmentiranih očiju te usana.

Za postizanje smoky eye izgleda s metalnim efektom idealna je 5 Couleurs paleta u dvije nijanse. Paletu za oči inspirirale su jesenske boje i kontrast između svjetlucavog i mat finiša.

Trend punih obrva i dalje je popularan. Upravo je zato i Diorshow Bold Brow dio ove kolekcije. Maskara za obrve obogaćena je s mikrovlaknima i vitaminima, a formula u obliku pjenastog seruma pomaže pri naglašavanju obrva te pri postizanju punih obrva.

Još je jedan proizvod koji ima dvostruku namjenu Diorblush Colour & Light. Dvostrani aplikator vrlo je kremaste teksture koja olakšava proces blendanja. S jedne strane nalazi se matirano rumenilo, a s druge strane svjetlucavi highlighter.

Kako bi make-up look bio besprijekoran potreban je i ruž. Rouge Dior dolazi u šest novih nijansi te s tri različita finiša. Riječ je o satenskom, mat i metalik finišu, a boje ruža uključuju tri različite nijanse crvene te smeđu, bež i nude nijansu.

S obzirom na to da je ova kolekcija inspirirana suprotnostima koje se privlače, tako se u njoj mogu pronaći metalik boja laka za nokte te sjajna crvena nijansa. Dior Varnis proizvod je koji će ovaj cijeli jesenski look "zaokružiti".