Nova kolekcija make-up brenda Dior za nadolazeću sezonu jesen/zima stavlja velik naglasak na kontraste i kontradiktorne efekte. Kolekciju "Dior Metallics" inspirirale su suprotnosti koje se privlače

Peter Philips, kreativni direktor poznatog brenda Dior Makeup, novom kolekcijom istražuje mogućnosti sezone pomoću bogatih tekstura i boja, stvarajući sukob između jarkih metalik boja i prigušenih mat boja.

'Dior Metallics' nova je kolekcija slavnog brenda za sezonu jesen/zima 2017

U ovoj kolekciji posebno se ističe jedan proizvod – Metalizer Eyes and Lips. Riječ je o proizvodu koji sadrži pigmente s metalnim efektom, a čija se kremasta tekstura vrlo brzo suši. On je idealan za ljubiteljice upečatljivih i visokopigmentiranih očiju te usana.

Za postizanje smoky eye izgleda s metalnim efektom idealna je 5 Couleurs paleta u dvije nijanse. Paletu za oči inspirirale su jesenske boje i kontrast između svjetlucavog i mat finiša.

Trend punih obrva i dalje je popularan. Upravo je zato i Diorshow Bold Brow dio ove kolekcije. Maskara za obrve obogaćena je s mikrovlaknima i vitaminima, a formula u obliku pjenastog seruma pomaže pri naglašavanju obrva te pri postizanju punih obrva.

Još je jedan proizvod koji ima dvostruku namjenu Diorblush Colour & Light. Dvostrani aplikator vrlo je kremaste teksture koja olakšava proces blendanja. S jedne strane nalazi se matirano rumenilo, a s druge strane svjetlucavi highlighter.

Kako bi make-up look bio besprijekoran potreban je i ruž. Rouge Dior dolazi u šest novih nijansi te s tri različita finiša. Riječ je o satenskom, mat i metalik finišu, a boje ruža uključuju tri različite nijanse crvene te smeđu, bež i nude nijansu.

S obzirom na to da je ova kolekcija inspirirana suprotnostima koje se privlače, tako se u njoj mogu pronaći metalik boja laka za nokte te sjajna crvena nijansa. Dior Varnis proizvod je koji će ovaj cijeli jesenski look "zaokružiti".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju