Brazilski brend Havaianas predstavio je najnoviju neodoljivu ljetnu kolekciju japanki nazvanu "High-summer" koja je prizvala dugo, toplo ljeto koje nestrpljivo iščekujemo

Japanke Havaianas već dugo nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života.

Brazilski brend Havaianas predstavio je najnoviju neodoljivu ljetnu kolekciju japanki nazvanu 'High-summer' koja je prizvala dugo, toplo ljeto koje nestrpljivo iščekujemo

Havaianas za ljetne dane donosi brojne nove linije i dizajnerske suradnje koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života. Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od prirodne gume, obilježit će ovu sezonu velikim brojem kolorističkih varijanti. Dizajnerske kolaboracije poput one s Disneyjem, Star Wars franšizom ili Marvelom, svojim neodoljivim grafikama "stavit će osmijeh" na mnoga stopala.

Havaianas Slim Cool, ljupka linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru. Poseban naglasak stavljen je na kolekciju sandala "You Riviera" koje osvajaju svojom multifunkcionalnošću i urbanim dizajnom. Izrađene od ekološke kože savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju