Modna kuća Chanel predstavila je svoju kolekciju za jesen/zimu 2018. godine na Pariškom tjednu mode

Galerija Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine - 13 Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine - 12 +16 Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine - 11 Iz krajnost u krajnost. Tako bi se najjednostavnije mogla opisati čarobna modna vizija Karla Lagerfelda za jesen/zimu 2018. godine.

Modna kuća Chanel predstavljanjem svoje prêt-à-porter kolekcije za spomenutu sezonu otvorila je zadnji dan pariškog Tjedna mode. Njezin kreativni direktor na pistu bajkovitog jesenskog ugođaja postavljenu u Grand Palaisu poslao je kreacije koje su oduševile okupljene. Modni majstor u jednoj je kolekciji prikazao svu raskoš boja, uzoraka i materijala.
Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine - 13 Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine - 13 (Foto: Getty Images)
Tako su pistom prošetali modeli u crnim kaputima strogog kroja napravljenim od vune i nezaobilaznog tvida, kao svojevrsna posveta jednostavnosti i eleganciji legendarne Coco Chanel.

Naravno, nijedna kolekcija ove cijenjenje modne kuće ne bi bila potpuna bez crne haljine, a Lagerfeld ni ovaj put nije razočarao kad je o tome riječ. Od sofisticiranih modela ukrašenih svilenom mašnom do čipkastih modela s efektnim naramenicama od srebrnih perli - svaka kreacija još jednom je zorno pokazala zašto crna haljina i dalje nema konkurenciju.
Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine (Foto: Getty Images)
Ako ste pomislili da će sljedeća jesen i zima obilovati isključivo crnom bojom, prevarili ste se. Lagerfeld je prilikom izrade kolekcije odlučio izvući maksimum iz palete boja, a pritom ostati u jesensko-zimskim tonovima.
Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine - 6 Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine - 6 (Foto: Getty Images)
Smeđe
i crvene kapute spojio je s brončanim kompletima, a tamnozelenu jaknu prepoznatljivog Chanelova kroja s dugačkom metalik suknjom. Damska ružičasta vesta retro kroja nadopunjena je suknjom i sakoom šarenog uzroka s plavim, tamnocrvenim i ljubičastim nijansama.
Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine - 4 Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine - 4 (Foto: Getty Images)
Čak je i luksuzna trenirka u kraljevski plavoj boji našla svoje mjesto u novoj kolekciji, a Lagerfeld ju je na pistu poslao u kombinaciji s elegantnim kratkim sakoom i lakiranim čizmama.

U galeriji pogledajte kreacije iz kolekcije modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine.
Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine - 7 Kolekcija modne kuće Chanel za jesen/zimu 2018. godine - 7 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju