NIVEA predstavlja jedinstvenu kolekciju NIVEA kreme s posebnim popratnim ilustracijama i pričama za djecu u kojima su glavni likovi djevojčica Mia, dječak Luka, igračka Zeko te zaigrana Vila

U trgovine je stigla nova limitirana kolekcija NIVEA kreme popraćena pričama i ilustracijama za djecu.

Ova kolekcija svoje prvo izdanje doživjela je prošle godine kada su maštovite NIVEA priče i ilustrirane plave limenke postale nezaobilazne u domovima obitelji diljem svijeta. Tisuće mališana i njihovih roditelja zaljubili su se u likove magičnih priča te ilustracije, a nova kolekcija dostupna u prodaji od listopada do prosinca podsjetit će ih na dragocjeni trenutak emocionalne bliskosti prije odlaska na spavanje.

NIVEA krema je pouzdani saveznik u njezi kože već desetljećima u obiteljima kroz nekoliko generacija. Njezin aktivni sastojak Eucerit bio je prvi sastojak koji je omogućio da se voda i ulje povežu u stabilnu kremastu bazu, prvu emulziju bez konzervansa. Dio čarolije NIVEA kreme je i njezin miris koji utjelovljuje svježinu bergamota, naranče, lavande, ruže i jorgovana te đurđice.

Taj poseban miris priziva lijepe uspomene iz djetinjstva, a upravo je njega pouzdanom NIVEA kremom završni korak prije odlaska na spavanje. Prije spavanja jedan od najbliskijih i najnježnijih trenutaka je onaj između roditelja i djeteta. Ključan dio ovog trenutka priča je koju roditelj priča djetetu, priča koja ih oboje vodi u čaroban i predivan svijet. Kroz njih, roditelji uče djecu različitim životnim vrijednostima u okruženju ispunjenom zabavom.

Kako bi djeca što lakše otplovila u carstvo snova, popularni dječji pisac Udo Weigelt osmislio je zanimljive priče o avanturama glavnih likova s elementima edukativnih bajki, a ilustratorica Joelle Tourlonias čarobne je likove pretvorila u stvarnost i pretočila ih u ilustracije koje krase limenke.

U trgovine je stigla nova limitirana kolekcija NIVEA kreme popraćena pričama i ilustracijama za djecu.

Priče su inspirirane stvarnim životnim situacijama, ali su kreativno pretvorene u priče s kojima se djeca od najmanje dvije godine mogu poistovjetiti. Priče su dostupne u digitalnom obliku i na web stranici www.nivea.hr, a osim što ih možete pročitati možete ih i poslušati.

Kolekcija uključuje 4 priče:

1. Mia i Vila na plaži: obitelj je na plaži, ali Vila je tužna jer se zbog straha od mora ne može kupati. Tako joj je Mia napravila jezerce na plaži s ribama, zvijezdama i morskim konjićima kako bi se sigurno mogla kupati. Vila koristi svoju magiju kako bi napravila brod i uživa u vožnji brodom a Miom u svome malom moru.

2. Luka i Zeko se utrkuju: Luka na biciklu i Zeko na triciklu odluče se utrkivati. Zeko pokušava omesti Luku tako što mu pokazuje balon pun toplog zraka te ga okruže mali slatki pačići. Iako je Luka brži od Zeke, na kraju mu prepušta pobjedu kako bi ga usrećio.

3. Luka i Zeko grade kuću: Zeko je odlučio da želi sobu samo za sebe, stoga Luka skuplja sve rekvizite potrebne kako bi se napravila posebna kućica za Zeku. Jednom kada se našao u svom novom domu, Zeko se osjećao usamljeno te se vratio Luki u zajednički krevet.

4. Mia i Vila pospremaju sobu: Mia mora pospremiti svoju sobu i traži pomoć Vile. Uz pomoć Viline magične čarolije, pospremanje se pretvara u vrlo posebnu i zabavnu aktivnost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju