Bivša hrvatska predsjednica na tribinama u Katru s ponosom je pratila hrvatsku reprezentaciju, ali i utakmice nekih drugih momčadi. Poglede je plijenila svojim navijačkim kombinacijama.

  Galerija Kolinda Grabar-Kitarović plijenila je pažnju na Svjetskom nogometnom prvenstvu svojim kombinacijama Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo +9 Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru

1. Narodna nošnja za utakmicu Hrvatska - Kanada

Na utakmici između Hrvatske i Kanade Kolinda Grabar-Kitarović na tribinama se pojavila u narodnoj nošnji. Odabrala je posavsku narodnu nošnju ukrašenu brojnim faldama, koja u tkanju ima crvena i bijela boja, a svoj odabir pojasnila:

Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji.

Narodna nošnja je jako prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako da ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njenim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske, rekla je bivša predsjednica čije pojavljivanje nije moglo proći nezamijećeno.

Kolinda Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji na utakmici između Hrvatske i Kanade Kolinda Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji na utakmici između Hrvatske i Kanade (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

2. Muška Louis Vuitton košulja za utakmicu Brazil - Švicarska

Bivša hrvatska predsjednica pogledala i utakmicu između Brazila i Švicarske. Za tu priliku nosila je mušku košulju iz zajedničke kolekcije modne kuće Louis Vuitton i brenda Nigo, a u čijem je stvaranju glavnu ulogu imao prerano preminuli dizajner Virgil Abloh.

Košulju s artističkom šahovnicom sparila je s bijelim hlačama širih nogavica, ali i decentnim nakitom. 

Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

3. Dres za utakmicu Hrvatska - Belgija

Kolinda Grabar-Kitarović je uoči utakmice Hrvatske i Belgije na Svjetskom nogometnom prvenstvu odlučila prošetati ulicama Dohe i navijati s našim navijačima. Za ovu priliku odabrala je hrvatski dres s cargo hlačama i zlatnim sandalama s platformom.

Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Nekoliko sati kasnije stigla je na stadion u crveno-bijeloj kombinaciji. Kockasti dres uparila je s bijelih hlačama širokih nogavica i crvenim lakiranim štiklama.

Kolinda Grabar Kitarović na utakmici između Hrvatske i Belgije Kolinda Grabar Kitarović na utakmici između Hrvatske i Belgije (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

4. Upečatljiva torbica s ružama za utakmicu Hrvatska - Argentina

Kolinda Grabar-Kitarović vratila se u Katar uoči polufinalne utakmice između Hrvatske i Argentine. Ostala je vjerna crvenoj i bijeloj, bojama hrvatske šahovnice. Bijele hlače klasičnog ravnog kroja na crtu kombinirala je s dresom i crvenim sakoom. Odabrala je i crvene cipele, a iste boje bila je i njezina upečatljiva torbica - clutch model ukrašen satenskim aplikacijama u obliku ruže.

5. Osebujne štikle za utakmicu Francuske i Maroka

Bivša hrvatska predsjednica plijenila je pozornost na tribinama u Dohi u navijačkom izdanju u nezaobilaznoj bijelo-crvenoj kombinaciji i tijekom utakmice između Francuske i Maroka.

Po drugi put nosila je mušku košulju s artističkom šahovnicom iz zajedničke kolekcije modne kuće Louis Vuitton i brenda Nigo, a sparila je s bijelim uskim hlačama i crvenim štiklama ukrašenim šljokicama.

Kolinda Grabar-Kitarović u LV košulji, bijelim hlačama i crvenim štiklama sa šljokicama na tribinama Kolinda Grabar-Kitarović u LV košulji, bijelim hlačama i crvenim štiklama sa šljokicama na tribinama (Foto: Afp)

6. Bijela elegantna haljina i šal za polufinale između Hrvatske i Maroka

Kolinda Grabar-Kitarović pratila je s tribinama i utakmicu za treće mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru. Odabrala je elegantno izdanje sastavljeno od bijele haljine midi kroja koja prati liniju tijelu.

Haljinu je sparila s još jednim osebujnim navijačkim komadom - oko vrata je nosila maramu s kockastim crveno-bijelim uzorkom.

Kolinda Grabar Kitarović na stadionu prati utakmicu Hrvatske i Maroka - 2 Kolinda Grabar Kitarović na stadionu prati utakmicu Hrvatske i Maroka - 2 (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Koja je vama bila najbolja kombinacija Kolinde Grabar-Kitarović na Svjetskom prvenstvu u Katru? U fotogaleriji na početku teksta pogledajte sve fotografije, a potom dajte svoj glas u našoj anketi.

Najbolje izdanje Kolinde Grabar-Kitarović na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru bilo je:

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju